Nije ostala imuna: Katarina Radivojević priznala šta je od korekcija uradila

Autor:

02.11.2021 18:15

Foto:

Foto:

Katarina Radivojević estetske korekcije prihvatila je kao nužno zlo, te se istim podvrgla.



Televizijiska zvezda Katarina Radivojević jedna je od rektih javnih ličnosti koja je odlučila otvoreno da govori na temu estetskih korekcija, te je gostujući u emisiji 'Generalka' priznala da koristi botoks. Lepa glumica takođe je istakla da joj je njen nesvakidašnji fizički izgled pomogao u karijeri, te d abi sve osobe koje se bave javnim poslom trebalo da izgledaju negovano, s tim što je neophodno da obrate pažnju da 'izgledaju dobro za svoje godine, a ne 10 ili 15 godina mlađe'.

- Ja sam tim koji ne ume ništa da sakrije, tako da sam uvek bila iskrena sa svojom publikom. Mislim da je za moj izgled najviše zaslužna genetika i sve bi vam bilo jasno kada biste videli moje roditelje... Ne bih da se hvalim, ali ja sam i celog života vežbala - počela je Katarina svoje izlaganje, te nastavila:

Filip Cvetković

 

- To je pomoglo mom telu da bude u tonusu i onda kada zbog obaveza ne stignem da treniram dve ili tri nedelje. Telo pamti i uspeva da zadrži dobru formu - tvrdi glumica, koja dalje objašnjava da o njenom licu brine lekar, čiji rad i umeće glumica izuzetno ceni.

Katarina Radivojević estetske korekcije voli - umereno i s ukusom

- Pomalo radimo botoks, toliko da i dalje mogu da se namrštim jer to moram zbog posla. Slažemo se da je manje - bolje. Tretirali smo celo čelo i malo oko očiju, bore smejalice. Ja imam 42 godine i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svetle oči i škiljim, pa kad se leto približi kraju, vidi se poneka bora viša - priča Katarina.

- On mi tada kaže: krenula je bora. Tada dodamo botoks, ako ništa ne snimam. On je veliki esteta i veliki profesionalac i ume da to uradi na pravi način - ističe glumica, te naglašava da se sa punijim usnama rodila, kao i velikim očima, te jakom vilicom i jagodicama.

Pročitajte i Katarina Radivojević: Žene nisu međusobno solidarne

Boško Karanović

 

- Nije bilo potrebe nešto da menjam. Razumem devojke kojima intervencije daju samopouzdanje, ali to bi trebalo da se uradi sa merom i ne bi trebalo preterivati. Moje iskustvo je pokazalo da žene koje puno toga menjaju na sebi, to rade jer nisu sigurne same sa sobom.

- I to mi je u redu, ako im to pomogne da dobiju samopouzdanje. Kada biste videli mog tatu bilo bi vam jasno da su moja usta prirodna, a bilo je prozivki po tabloidima da sam ih radila. On je ostario ali i dalje ima ta usta - ponovo je istakla važnost genetike lepa glumica, te je za kraj objasnila anegdotu, kada ju je producent u Rusiji pitao šta je sve radila na licu, jer nije mogao da veruje da tako izgleda u ovim godinama.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading