Šlafrok, farba na glavi i pohovani miševi: Kako je započela ljubav Marine Tucaković i Fute

Autor:

02.11.2021 14:29

Foto:

Foto:

U jednom od intervjua Gloriji, slavna pesnikinja i testopisac Marina Tucaković otkrila je kako je upoznala i počela da se zabavlja sa svojim suprukom, kompozitorom Aleksandrom Radulovićem Futom.



- Futu sam upoznala davne 1982. kod mene u kući. Bogdan Dragović, tadašnji član grupe 'Zana', došao je da se dogovorimo oko albuma i turneje. A sa njim je bio lik koji me je zaintrigirao. Nije izgledao atraktivno, bio je drugačiji nego sad, ali me je nešto privlačilo. Bila sam u kućnom izdanju: pidžama, šlafrok, farba na glavi.

Pročitajte i Slike tuge: 40 dana od odlaska Marine Tucaković

Luka Šarac

 

- Tako je izgledao naš prvi susret. Posle toga smo otišli na turneju grupe 'Zana' i jednostavno shvatili da smo stvoreni jedno za drugo. On je još pre turneje pokazao da se interesuje za mene. Nije se previše trudio da me osvoji, više sam se ja angažovala. Stalno sam spremala neku klopu i svaki put je sve maštovitije aranžirala. Njemu je tada svaki moj specijalitet bio savršen jer je bio zaljubljen, mogla sam čak i miševe da mu ispohujem, i to bi mu se svidelo. I dalje tvrdim da put do muškog srca vodi preko stomaka. Svaki muškarac pored sebe želi domaćicu u kuhinji, kurvu u krevetu i damu u javnosti.

Marina Tucaković je preminula 19. septembra u 67. godini života posle duge i teške bolesti.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading