Javna izjava ljubavi: Sofija Milošević ne može rečima opisati emocije

Autor:

01.11.2021 19:35

Foto:

Foto:

Život Sofije Milošević dolaskom naslednika na svet dobio je jednu sasvim drugačiju notu, a prelepa Sofija zaista blista u novoj ulozi.



Atraktivna manekenka Sofija Milošević pre nešto više od godinu dana na svet je donela zdravog dečaka - Alekseja. Od tada njen život dobio je jednu sasvim drugačiju notu, a manekenka svaki slobodan trenutak koristi kako bi uživala u mališanu.

Da joj uloga majke izuzetno prija očigledno je svakom fotkom koju objavi na svom Instagram profilu, a iz njenih postova na pomenutoj društvenoj mreži takođe možemo zaključiti da se odlično i snalazi u novoj životnoj ulozi. Iako se trudi da svojim obožavaocima opiše ljubav koju oseća prema mališanu, čini se da nije u mogućnosti to da učini, što je i podelila sa svojim pratiocima na pomenutoj društvenoj mreži u okviru opcije story.

Pročitajte i Nikad se ne pojavljuje u javnosti: Ovo je žena kojoj Sofija Milošević duguje sve

Instagram screenshot

 

- Ljubav koja se ne može rečima opisati - poručila je Sofija uz pomenutu fotku.

Kako je nedavno obelodanila da će po drugi put postati majka, čini se da će život Sofije Milošević biti potpuno ispunjen. Prelepa manekenka i njen suprug fudbaler Luka Jović očekuju novo pojačanje u svojoj porodici, a bez sumnje mali Aleksej biće oduševljen bratom ili sestrom, te partnerom za igru.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading