Gluma nije šala: Rano jutro i hladnoća za Ninu Janković

Autor:

01.11.2021 09:54

Foto:

Foto:

Skloni da glumu često vezujemo za glamur i crveni tepih, zaboravljamo da je i to posao, kao svaki drugi, sa svojim lepim i manje lepim stranama



Samo pet meseci posle drugog porođaja, glumica Nina Janković se vratila pred kameru, i kako je nedavno rekla u tome zaista uživa.

Pročitajte i Slavlje za pamćenje - četiri dive u provodu, a povod je jedinstven

Nebojsa Babic

 

- Nije bez razloga to što posle trudnoće i porođaja žene ne rade po godinu dana. Stvarno je potreban odmor, pre svega da se telo vrati u normalu, da povratite psihu, da sve dođe na svoje mesto. Mada, moram priznati, sada kada sam počela da radim, lepo mi je i uživam. Volim svoj posao i vratila sam se na set sa osmehom na licu, iako je prošlo malo vremena otkako sam se porodila. Početak snimanja mi je bio malo naporniji, prva dva dana sam bila u svakoj sceni a u pauzama sam u mislima bila sa bebom iako sam znala da je na sigurnom i da uživa. Nisam mogla da ne brinem da li je gladna i da li je muče zubići - rekla je glumica.

Međutim, koliko god volje i želje imala da radim, Nina ne može, a da ne prizna da njen poziv ponekad ume da bude i neugodan, pa je na svom Instagram nalogu objavila jednu fotografiju sa seta, koja govori u prilog baš tome.

Pročitajte i Nina Janković - Vređa me kad neko zagađuje prirodu

Instagram / Nina Janković

 

- Hladno je. Rano je. Vreme je da uđem u kadar. - napisala je glumica uz fotografiju na kojoj s kolegama sedi ušuškana u debele jakne i ćebad, a baš u momentu kada sve to mora da skine sa sebe i nastupi pred kamerama, što je, verujemo, u hladnim jutarnjim časovima pravi izazov.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading