Mirka Vasiljević o četvrtom porođaju: Tog dana sam bila sama ali nisam paničila

Autor: Gloria.rs

27.10.2021 17:10

Foto: Dalibor Danilovic

Glumica Mirka Vasiljević je nedavno dobila četvrto dete. Porođaj je obavljen na Kipru, a ona je otvoreno govorila o svom iskustvuMirka Vasiljević i Vujadin Savić četvrti put su postali roditelji, a njihov dom je bogatiji za još jednu devojčicu - Anku.

Pročitajte i Vujadin Savić i Adrijana - Kako izgleda kad se ćerka naljuti na tatu

Mirko Tabašević

 

- Porođaj je protekao kako treba, taj dan je ovde bio veliki praznik, tako da je beba izabrala veliki dan da se rodi. Doktori su se šalili da bi trebalo da joj damo ime odavde. Ja sam bila taj dan sama, Vujadin je bio na treningu kada je porođaj pročao, ali nisam bila u panici, jer je sve to priroda regulisala. Kada je porođaj počeo, zvala sam sekretara Vujadinovog kluba da ga obavesti, brzo je došao kući, a ja sam se za nekih 20 minuta porodila. Sve je trajalo oko sat vremena, više mi je trajala vožnja do bolnice nego porođaj. Bila sam oko 10 sati u bolnici, pa sam brzo bila sa porodicom", ispričala je glumica na Kurir televiziji.

Pročitajte i Konačno, Mirka Vasiljević otkrila kada će stati na ludi kamen

Dalibor Danilovic

 

Potom je otkrila i zbog čega su se odlučili za ime Anika:

- Mi smo ovoga puta malo zakazali sa imenom, jer se dugo nismo bavili time. Onog momenta kad smo shvatili da sam ja pred porođajem mi nismo imali puno imena u opticaju, pitali smo decu, oni su rekli Anika. Mislili smo da je u redu da poslušamo njihov predlog i stvarno joj pristaje - zaključila je Mirka.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Djoka

27.10.2021 22:45

Zena,majka,glumica,kraljica...blago onom ko je rodio i ko je ima!!!