Bio je divan glumac, divan partner: Nina Janković teško se nosi s njegovim odlaskom

Autor:

27.10.2021 14:15

Foto:

Foto:

Zvezda srpske kinematografije Nina Janković Dičić, koja se vratila profesionalnim obavezama samo pet meseci posle porođaja, otkriva kako kćerka Ivanka liči na nju, a sin Vukašin na supruga Mateju, i priznaje da je s dvoje dece sve mnogo lakše



Poput savremenih holivudskih diva, glumica Nina Janković Dičić (33) samo pet meseci posle porođaja vratila se pred kameru i počela da snima drugu sezonu popularne serije “Mama i tata se igraju rata” Gordana Kičića. Kada je početkom maja sa suprugom, ekonomistom Matejom Dičićem, podarila trogodišnjem sinu Vukašinu sestru Ivanku, jedna od naših najlepših dramskih umetnica osvojila je još jedan važan životni stepenik.

Nebojša Babić

 

Dok ste vi nosili drugu trudnoću i bili prvih nedelja sa bebom, dosta vaših kolega nas je napustilo. Kako ste to podneli?

- Nimalo lako. Strašno je kad god nas neko napusti, kolega, neko od rođaka ili prijatelj. Korona nas je sve osakatila, u svakom smislu. Mnogo ljudi je izgubilo nekog bliskog. Ne znam više na koji način da se to zaustavi. Što se mene tiče, činim sve što je do mene. Vodim računa gde se krećem, redovno nosim masku, vakcinisala sam se. Nismo svi isti i u tome jeste problem.

Nedostaje li vam neko posebno?

- Svi nedostaju, mislim da su mogli još dugo da stvaraju i da nam ulepšavaju živote novim ulogama, da smo mogli još dugo da učimo od njih. Skoro sam gledala moju scenu sa Miloradom Mandićem Mandom u seriji “Budva na pjenu od mora”, koja je meni mnogo draga. On je bio divan glumac, divan partner. Uživala sam da radim sa njim, bio je poseban. Kao i Madžgalj, Glogovac, Živić..., koji su nas baš prerano napustili. Stvarno smo ostali bez divnih glumaca.

Pročitajte i Kako je beba uticala na njihovu svakodnevnicu: Nina Janković otkrila detalje

Privatan album

 

Ostatak intervjua pročitajte u aktuelnom izdanju magazina Gloria!

Komentari. (1)

Loading
Сремац

29.10.2021 09:04

Паметна, умиљата, прелепа глумица, мајка, супруга... без скандала. Нина ти си наш понос.