Da li se iza ovih reči krije slomljeno srce Ivane Nikolić?

Autor:

27.10.2021 11:40

Foto:

Foto:

Ljubavni zivot Ivane Nikolić misterija je koju domaći mediji nikako ne uspevaju da reše.



Atraktivna članica popularnog ženskog sastava 'Hurricane' Ivana Nikolić (26) detalje iz svog privatnog života vrlo vešto čuva pod velom misterije. Iako domaći mediji daju sve od sebe kako bi saznali sočne detalje iz njenog života, pre svega ljubavnog, pevačica za sada uspeva da odoli svim pokušajima, te s uspehom sve čuva u svoja četiri zida.

Ljubavni život Ivane Nikolić - misterija

Nešto ranije ove godine u medijima se pojavila informacija da atraktivna Ivana uživa u ljubavi sa bivšim fudbalerom Partizana Vladimirom Volkovim, međutim pevačica je odmah demantovala pomenute informacije, istakavši da je sa pomenutim fudbalerom u prijateljstkim odnosima, te da trenutno nema vremena za ljubav.

- Vladimira Volkova poznajem već nekoliko godina, imamo zajedničke prijatelje i poznanike. Često se sastanemo kao i sada na Kopaoniku gde je bilo više nas u drustvu. Sa Vladimirom nisam u vezi, iskreno trenutno nemam vremena za vezu, fokusirane smo na izbor pesama za Evroviziju - rekla je tada ona.

Od tada, o ljubavnom životu Ivane Nikolić gotovo da se i ne piše. Međutim, mediji bi povod za nove napise mogli da pronađu u poslednjoj objavi pevačice na Instagramu u okviru opcije stori. Naime, ona je opisala 'pravog' muškarca, te poslala oštru poruku ostalima.

Pročitajte i Mnogo se troši: Ivana Uraganka jede kao mećava

Instagram screenshot

 

- Muškarac koji poštuje ženu je gospodin. Sve drugo su nezreli idioti željni dokazivanja. 

Da li se iza ove poruke krije povređeno srce Ivane Nikolić ili je pevačica jednostavno htela da podseti muškarce šta žene zapravo privlači, za sada nije poznato.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading