Ljubav preko vajbera: Poznata glumica o novom partneru

Autor:

26.10.2021 17:11

Foto:

Foto:

Glumica Jelena Đukić nedavno je ušla u emotivnu vezu sa Markom Todorovićem, Beograđaninom koji živi i radi u Kanadi, s kojim deli, osim sličnih životnih stavova, i strast prema putovanjima



Glumica Jelena Đukić (41) ponovo je srećna i zaljubljena, uživa u ljubavi sa Markom Todorovićem (51), Beograđaninom sa kanadskom adresom. Upoznala ih je zajednička prijateljica uoči pandemije virusa korona u martu prošle godine.

Pročitajte i Jelena Đukić ne prihvata etiketu udate žene - Već tri godine nismo zajedno

Foto: Jakov Simović

 

- Još jedan izazov za nas bio je taj što on ne živi u Srbiji, pa je upoznavanje, odnosno prepoznavanje, uglavnom teklo preko vajbera - otkriva Jelena i nastavlja:

- Marko je beskrajno šarmantan i duhovit čovek, to je prvo što sam primetila, a pre svega je neko ko voli ljude i život na sličan način kao i ja. Ušao je u moj život u trenutku kad sam se osećala stabilno i zadovoljno. Imala sam u tom momentu sve što mi je bilo potrebno, sem nekog ko će zajedno sa mnom da umnoži to zadovoljstvo i da nastavimo zajedno da koračamo kroz naredne životne izazove. Lako se dogovaramo oko svega, i različitosti u karakteru prevazilazimo na lagan način, bitno je da nije komplikovano. Zreli smo ljudi, slični smo i to izgleda kao dovoljna osnova za zdrav odnos. Oboje imamo brakove iza sebe i verujem da smo u njima nešto naučili.

Pročitajte i Jelena Đukić i Milorad Milinković - Nećemo ćerki birati profesiju

Foto: Jakov Simović

 

Iako ne pripada umetničkom svetu, novi Jelenin izabranik pokazuje puno razumevanja za posao kojim se ona bavi.

- Zbog širine obrazovanja i vaspitanja koje poseduje, razume moj poziv i obaveze koje imam. Shvata da nije lako biti glumica. Ume da prepozna kvalitet onoga što gleda, čak ima tačan, gotovo nepogrešiv utisak o nekoj sceni ili glumcu. Ceo intervju pročitajet u našoj Gloriji!

Komentari. (0)

Loading