Dosta joj je: Trudna Aleksandra Tomić ne može da trpi više Andriju

Autor:

26.10.2021 15:00

Foto:

Foto:

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić sitno broji do porođaja, popularni glumačku par uživa u euforiji i neverovatnoj sreći, međutim katkad se dogodi i po neka nesuglasica.



Andrija Milošević i njegova izabranica Aleksandra Tomić Đeđa javnosti su nedavno saopštili da će njihova porodica uskoro postati bogatija za još jednog člana. Prelepe vesti par nije krio, no vrlo vešto je izbegavao da govori o detalji trudnoće, o kojima će govoriti kada za to dođe vreme.

Pročitajte i Prinova na putu: Andrija Milošević i Aleksandra Tomić postaće roditelji

- Mnogo sam radostan zbog srećnih vesti. Mi to ne krijemo. Doći će vreme kada ćemo o tome javno pričati. Euforija je velika. Hvala svim ljudima na čestitkama, dobili smo ih na gomile. Biće prilike o svemu razgovarati u javnosti - rekao je nedavno glumac.

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić - nesuglasice?

Iako glumački par nije govorio o detaljima trudnoće. vrlo često na Andrijinom profilu možemo videti zanimljive video snimke iz njihovog svakodevnog života. S obzirom na činjenicu da Andrija i na malim ekranima konstantno zbija šale, ne čudi što je i na privatnom planu takav, no kako se s tim nosi njegova izabranica, popularna Đeđa, koja konstantno iz dana u dan mora da sluša njegove šale.

Ponekad, čini se, nije u stanju da isprati nesvakidašnji Andrijin humor, te samo želi da je njen partner ostavi na miru, no on ne mari, već je istrajan u svojoj nameri da sa izabranicom podeli vic koji je pripremio.

Nakon što je Andrija ispričao vic i prasnuo u smeh, Đeđa je prokomentarisala: - Ali to je očajan vic Andrija, ne mogu više - jasno mu stavivšu do znanja da ne želi iste da sluša više. No nema sumnje da ovo neće sprečiti popularnog glumca da nastavi s svojim poštapalicama, te s nestrpljenjem očekujemo nove snimke na njegovom Instagram profilu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading