Brat preminulog pevača nezadovoljan: Šaban je ponižen, ne znam da li je Bjela kriv za to

Autor:

25.10.2021 18:30

Foto:

Foto:

Lik Šabana Šaulića pojavljuje se u hit-filmu "Toma" Dragana Bjelogrlića. Iako su mnogi pevači, koji su u vreme Tome Zdravkovića činili estradni milje, prikazani samo letimice, porodici pokojnog Šaulića nikako se nije dopalo na koji način je on predstavljen u pomenutom filmu



Gordana, pevačeva supruga, kao i cela porodica Šaulić, pokazali su nezadovoljstvo dvema scenama u kojima se Šaban pominje, smatrajući kontekst nedostojnim i uvredljivim. 

Pročitajte i Goca Šaulić - Greška im je što pokušavaju da budu drugi Šaban!

Gordana čak, navodno, planira da tuži Bjelogrlića.

- Baš su se svi iznervirali oko toga. Realno, bez veze je da od svega što je Šaban u životu uradio u filmu bude pomenut u kontekstu šverca cigareta i kao Ganci. Bolje da su ga preskočili. Zašto takvu legendu sada omalovažavati na taj način. Mislim da će tužiti Bjelogrlića, ili tražiti da se ta scena izbaci ili promeni kada bude rađena serija - kaže za medije Šabanov brat Hasan Dudić i dodaje da je njegov brat ponižen.

Pročitajte i Gordana Šaulić prisetila se poslednjeg susreta sa svojim pokojnim suprugom - Moj ceo život je bio Šaban!

- Ja ne znam ko je glavni krivac što je moj brat ponižen u tom filmu, da li Bjela ili neko drugi. Čime je to Šaban zaslužio? ... Ti uzimaš jednog Šabana, predstavljaš ga kao nebitnog, pa ga još i vređaš. Čemu to? Uradio si film o Tomi, neka akcenat bude na njemu, bio je legenda, ali nemoj da vređaš druge umetnike. Videću sa porodicom, ako treba i da tužimo da se sa mog brata skine ova ljaga, neka to izbace iz filma, iz serije, njihov je problem šta će da rade. Neka ga puste da mirno počiva na onom svetu - jasan je bio Hasan u prenošenju emocije celokupne Šabanove porodice, za list "Svet".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading