Kristina Kovač iznenadila sve: Jasna poruka da s njim želi da korača do kraja puta

Autor:

25.10.2021 14:30

Foto:

Foto:

Kristina Kovač i Danijel Brakuš svoju ljubav nikad nisu krili, a vrlo često mogli smo da svedočimo javnim izjavama ljubavi partnera putem društvenih mreža.



Pop pevačica i kompozitorka Kristina Kovač (46) na svom životnom putu susrela se sa mnogo izazova, te ni malo lakih izbora kojima je krojila svoj put, no jedna stvar sada joj je kristalno jasna - Danijel Brakuš je muškarac za ceo život.

Kristina Kovač i Danijel Brakuš ljubav za ceo život

 Kristina je tokom svog bitisanja na javnoj sceni imala neke zaista predivne trenutke, no pred njom bila je trnovita staza koja ju je vodila do pozicije u kojoj se danas nalazi. Na tom putu prepunom izazova podršku i oslonac pronašla je u Danijelu, svom partneru i kako sama ističe najbolje prijatelju.

- Da, život nisu samo luda zaljubljenost, lepet milion krilaca i Učtiva Lipa...ma kak'i. Ali imati privilegiju i sreću da život, baš takav kakav je, sa svim usponima, padovima, pandemijama, selidbama, nezadovoljstvima i zadovoljstvima, provodim pored ovog Muškarca? Pa to je najbolji život koji sam ikada mogla da zamislim i izmaštam. Moj najbolji drug i ja idemo do kraja, dokle god postoji put pod našim nogama. A možda i duže - poručila je Kristina uz njihovu zajedničku fotku koja, sudeći po kvalitetu iste, datira iz davnih dana.

Kristini Kovač emotivni tekstovi upućeni partneru Danijelu nisu strani, šta više, nekoliko puta do sada imali smo priliku da svedočimo javnim izjavama ljubavi popularne pevačice. No, ovog puta deluje da je i više nego ozbiljna u svojoj nameri da sa svojim partnerom Danijelom ide do kraja. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading