Nikad se ne pojavljuje u javnosti: Ovo je žena kojoj Sofija Milošević duguje sve

Autor:

24.10.2021 19:00

Foto:

Foto:

Majka Sofije Milošević vrlo retko se pojavljuje u javnosti, šta više malo ko zna kako žena kojoj popularna manekenka duguje sve uopšte izgleda.



Atraktivna manekenka Sofija Milošević trudi se da u svakom intervjuu istakne važnost porodice. Zbog činjenice da je odrasla samo sa majkom, manekenka je svesna koliko je očinska figura bitna u životima mališana, zbog čega svojoj deci da obezbedi sve što ona nije imala.

Majka Sofije Milošević retko se pojavljuje u javnosti

Uloga majke ne završava se kada se dete odeseli ili  napuni određeni broj godina, ona traje dokle god živite. Osim što je bila ključna figura u njenom odrastanju, Sofijina mama potrudila se da se njena ćerka bez problema i sama navikne na ulogu majke.

Pročitajte i Kako je bivša Luke Jovića reagovala na vest da je Sofija ponovo trudna

Instagram screenshot

 

Kako joj je od malena usadila preko potrebne ideale i vrednosti koji su manekenku izveli na pravi put, slobodno možemo reći da je njena majka žena kojoj Sofija duguje sve što je postigla u životu, a s obzirom na činjenicu da nije ljubitelj eksponiranja u javnost vrlo malo ljudi zna uopšte kako ona izgleda.

Sofija je pokušala da se fotografiše sa mamom, koja nije bila oduševljena željom svoje ćerke no ipak je ispozirala vidno nezadovoljna. Međutim, Sofijini obožavaoci oduševljeno su komentarisali sličnost između njih dve, te neverovatnu boju očiju koja krasi mamu i ćerku.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading