Marija Kilibarda biranim rečima govorila o ovoj glumici: Njene reči će vas iznenaditi

Autor:

24.10.2021 13:50

Foto:

Foto:

Marija Kilibarda biranim rečima govorila je o velikoj prijateljici, popularnoj glumici, koja je juče proslavila divan dan.



Popularna televizijska voditeljka Marija Kilibarda (41) jedna je od retkih javnih ličnosti koja se trudi da svoj privatni život zadrži za sebe. No poseban dan u životu njene velike prijateljice Anđelke Prpić, Marija je odlučila da obeleži preslatkom zajedničkom fotkom, te emotivnim rečima koje su iznenadile mnoge.

Poznato je da Anđelka Prpić gaji odlične odnose sa svojim kolegama sa javne scene, no reči koje joj je uputila popularna voditeljka ukazuju na veliko prijateljstvo i duboke emocije koje gaje jedna prema drugoj.

Pročitajte i Sve je kao u bajci: Marija Kilibarda se pohvalila prstenom

Instagram screenshot

 

- Na danađnji dan pre 37 godina, par minuta iza podneva, Dušica te donela na svet i ulepšala toliko naših života. Njojzi hvala, lepa brojka Bu a još lepše je šta sve ona zaokružuje. Ponosna - napisala je Marija uz zajedničku fotku, zaključivši čestitku s standardnim - Srećan rođendan.

Anđelka Prpić ovaj post podelila je na svom Instagram storiju, izrazivši zahvalnost, te se obratila pomenutoj voditeljki sledećim rečima:

- Moja Bu, moja pesnikinja, moja sanjalica - poručila je Anđelka, jasno svima stavljajući do znanja da Marija i ona imaju poseban odnos, mnogo dublji od puke kolegijalnosti.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading