Milan Popović progovorio o suštini sukoba sa Severinom: Nije vodila dete u školu 46 dana

Autor:

21.10.2021 11:30

Foto:

Foto:

Milan Popović, bivši partner pevačice Severine i otac njihovog deteta, izneo je svoju stranu priče o sukobu i sudskim bitkama koje godinama bije sa hrvatskom pevačicom



Milan Popović je optužio Severinu za zanemarivanje deteta, te se osvrnuo na nekadašnju odluku suda da dete bude sa njim dokle god traje školska nastava.

Pročitajte i Nije mogao da podnese gubitak trofeja u vidu mene - Ove reči Severine dugo će odzvanjati

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Kao razlog njihovih partnerskih nesuglasica naveo je pevačicino promenljivo emotivno stanje sa kojim nije mogao da se nosi, što je dovelo do njihovog rastanka nakog šest meseci veze.

Popović tvrdi da Severina njihovog sina Aleksandra nije vodila u školu više od 40 dana.

- Ja nisam Severinin muž, nisam stigao da joj budem muž. Nije sve istina što se piše u medijima i što Severina govori. Razlog zašto je ta presuda donesena, kada je donesena pre dve godine, bila je osnovni razlog zašto je njoj smanjena količina vremena koju provodi sa detetom - pre te presude 46 dana nije vodila dete u školu - izjavio je Popović na Hepi televiziji.

Pročitajte i Najzad stvari dolaze na svoje mesto - Severina u zagrljaju voljenog muškarca

ATA images/printscreen youtube

 

- Onda su Centar za socijalni rad, posebno skrbništvo, sud, jednostavno seli i doneli odluku da imamo sve pola pola, sve praznike, ali kad dete ide u školu da dete bude kod mene, da bih ga vodio u školu. Ona ga nije vodila u školu 46 dana bez opravdanja, nema opravdanja za to, dete je trebalo da ide u školu. On je trebao da ponavlja razred, da polaže ispit, sreća u nesreći je bila ta korona, bio je online, pa smo on i ja jedan na jedan radili zajedno dva meseca intenzivno da bi on na kraju uspeo da položi sve. Nije istina kako ona kaže da je nju sistem maltretirao, da joj je oduzeo dete. Ona je medijska ličnost, one žive od vesti, fotografija, tekstova kakvi god oni bili. Jednom mi je ona rekla baš ovako, citirala je Gorana Bregovića: "Pišite šta god hoćete, samo mi stavite dobru sliku“, rekao je on.

Severina je, pak, tvrdila da joj je u godinama nakon rođenja deteta njen bivši partner pretio oduzimanjem deteta.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading