Zaljubljena plavuša: Srce Anje Mit ukrao je misteriozni muškarac

Autor:

18.10.2021 23:00

Foto:

Foto:

Osim što je promenila imidž i boju kose, glumica Anja Mit od pre četiri meseca uživa u novoj ljubavi, a dečko joj pomaže da se što bezbolnije adaptira na novi stil ishrane pošto joj je dijagnostikovana insulinska rezistencija



Glumica Anja Mit (29) uživa u novoj ljubavi poslednja četiri meseca. Priznaje da se u novog dečka zaljubila na prvi pogled i da su vezu otpočeli dan posle prvog susreta.

- Osvojio me je odmah i veoma sam srećna, mnogo mi je lepo sa njim. Uživamo zajedno. Ne objavljujem naše zajedničke fotografije na društvenim mrežama jer se moj partner ne bavi javnim poslom i zbog toga želi da našu privatnost čuvamo - kaže Anja, koja trenutno snima TV seriju “Kolo sreće”.

Pročitajte i Trenirajte sa Anjom Mit: ove vežbe garantovano donose rezultate! (video)

Jakov Simovic

 

U vreme dok doživljava ljubavnu renesansu dobila je dijagnozu insulinske rezistencije. 

- U martu sam primetila da nemam dovoljno snage, nekada sam mogla da radim 14 ili 18 sati u kontinuitetu i da se ne zamorim. Doktori su mi uradili test opterećenja na glukozu i ustanovili da imam insulinsku rezistenciju. Ona se može u potpunosti kontrolisati, organizam se uz odgovarajuću ishranu i fizičku aktivnost dovodi u normalno stanje. Počela sam da izbegavam prerađene šećere i nezdrave slatkiše, belo brašno i testo. I moram da vodim računa da jedem pet-šest puta dnevno manje količine hrane. Kad se zaželim slatkiša, uzmem crnu čokoladu ili neku zdravu poslasticu koju napravim sama. Ponekad kutije sa hranom nosim na set, a imam sreće što nisam neki veliki gurman i volim voće i povrće i kuvana jela. Verujem da je i u ishrani, kao uostalom i u svemu drugome, najvažnije naći balans.

Ostatak intevjua pročitajte u aktuelnom izdanju magazina Gloria

 

Komentari. (0)

Loading