Najsigurniji budilnik: Mama zvala 24 puta Sergeja Trifunovića

Autor:

12.10.2021 10:35

Foto:

Foto:

Majka Sergeja Trifunovića najpouzdanija je osoba u životu popularnog glumca, a to je i ovog puta dokazala.



Pozorišni i televizijski glumac Sergej Trifunović (49) vrlo retko govori u javnosti o svojoj porodici, trudeći se da svoje najmilije što manje eksponira. No, ovog puta popularni glumac napravio je izuzetak, te se svojoj mami Slobodanki obratio putem svog Instagram profilu interesantnom fotkom i predivinim rečima.

Naime, Sergej je u nedostatku budilnika zamolio mamu da ga probudi, no potpuno je smetnuo sa uma da mora da upali zvono na svom telefonu, kako bi tako nešto bilo moguće. Ipak, na njegovu sreću, uporna majka nije odustajala, te je nakon 24. puta uspela da dopre do uspavanog Sergeja, nakon čega joj je on posvetio ovu fotku uz sledeći opis:

Pročitajte i Slab na batak: Kako Sergej Trifunović troši noći

- Ono kad nemaš budilnik, pa naviješ najpouzdaniju osobu Slobodanku da te probudi, a zaboraviš da ukljušiš ringtone. Ali ona je toliko uporan vojnik da će te probuditi vibracijom iz najdubljeg sna i 25-og pokušaja - napisao je glumac, te zaključio: - jedna je majka.

Njegovi pratioci oduševljeno su komentarisali odnos koji Sergej ima sa mamom, a među brojnim komentarima pojavio se i onaj mama Slobodanke, koja je sinu odgovorila na objavljenu fotku i pomenuti opis:

- Ljubi tebe tvoja mama - napisala je Slobodanka.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading