Krvave mu ruke: Darku Periću niko nije rekao da će biti lako

Autor:

03.09.2021 14:19

Foto:

Foto:

Srpski glumac Darko Perić, zvezda španske serije “La Casa de Papel” na instagramu se “požalio” koliko mu je teško na snimanju



Srpski glumac Darko Perić, koji već godinama živi i radi u Španiji gde je postao zvezda zahvaljujući ulozi Helksinkija u gledanoj seriji “Kuća od papira” (La Casa de Papel / Money Heist), "požalio se" kako mu protiče snimanje nove, pete sezone ove hit serije. 

Pročitaj i Devojka o kojoj priča ceo svet: Ko je Anja Tejlor Džoj?

Uz fotografiju, na kojoj mu se vide krvave ruke, Darko je napisao:

- Niko mi nije rekao da će ovo biti lako

 

 

Darko Perić je rođen 1977. godine u Kladovu. Glumom se bavi od 2000. godine, a pre 18 godina se preselio u Barselonu, grad koji mu je dao priliku da nastavi umetnički rad. Svojim nepokolebljivim duhom i strastima za životom, brzo je dobio prve angažmane, u španskim serijama i filmovima, u kojima je kadar delio sa Benisiom del Torom, Timom Robinsonom i Olgom Kirilenko.

Pablo Cuadra/Getty Images

 

Pre četiri godie dobio je ulogu Helsinkija u seriji “Kuća od papira” (La Casa de Papel), koju je kasnije kupio Netfliks i stekao prava da emituje seriju i distribuira je kroz njihovu uslugu striminga širom sveta. “Kuća od papira” je postala najuspešnija Netfliksova produkcija, a 2018. španska serija je trijumfovala u kategoriji najbolja drama na 46. godišnjoj međunarodnoj nagradi Emi.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading