Hristina Popović postavila novi standard za originalnost: Kuća na krovu automobila!

Autor:

11.08.2021 21:30

Foto:

Foto:

Glumica Hristina Popović poznata je po svom avanturističkom duhu, kao i po tome da luksuzne hotelske smeštaje zaobilazi u širokom luku



Čim su joj obaveze to dozvolile, glumica Hristina Popović spakovala je stvari, i u društvu ćerke Luče i psa se zaputila na crnogorsko primorje.

Ipak njen Instagram nalog prepun je objava koje su dijametralno suprotne od onih na koje smo navikli kada posećujemo profile poznatih ličnosti.

Pročitajte i Hristina Popović - Moja polarna avantura (foto/video)

Hristina obožava prirodu, pa svaki slobodan momenat koristi da se sa njom stopi, a i svoju naslednicu uči tome. Kao svaki pravi ljubitelj prirode, glumica zna da mir neće pronaći u zvezdicama hotelskih lanaca, već u gledajući u prave zvedze, pa ne čudi što se odlučila za šatorski smeštaj pod vedrim nebom.

No, klasično kampovanje je izgleda prevaziđeno, pa je Popović pokazala visok stepen originalnosti i umešnosti te je svoj montažni dom postavila na krov automobila, koji je parkiran na obali mora. A ako je suditi po objavama na društvenim mrežama, Hristina i Luča zaista uživaju.

Pročitajte i Hristina Popović - Sasvim običan dan u društvu najmilijih (foto)

- Njih dve i pas već neko vreme se nalaze nadomak plaže gde imaju kućicu na krovu automobila. Prolaznici su oduševljeni prizorom, a Hristina pravi vratolomije u vodi. Videli smo je kako vuče uže za dasku na kojoj stoje ćerka i pas. Toliko su pozitivne, uvek nasmejane, a Hristina ima baš snage, da joj mogu i pojedini muškarci pozavideti. I njena majka je u Crnoj Gori smeštena, pa se često viđaju, ali sa ćerkom je stalno. Ne odvaja se od nje. Uči Luču da je život u prirodi veoma koristan i da se treba snaći u svakoj datoj situaciji, ali i da je fizička aktivnost bitna da bi čovek ojačao - kaže izvor iz Crne Gore, prenosi Blic.

Hristina je čak i postavila video u kojem pokazuje kako je napravila kuću i kojom brzinom jer je na obali stigla u sumrak.

Pročitajte i Hristina Popović - Avantura je počela (foto)

- Kada žuriš da “podigneš kuću” pre nego što padne mrak, napisala je Hristina i rekla da će mnoge klipove okačiti na društvene mreže.

 

Komentari. (0)

Loading