Iznenađenje: Severina Kojić postala baka

Autor:

10.08.2021 18:30

Foto:

Foto:

Pevačica Severina Kojić važi za jednu od najatraktivnijih na sceni



Ime Severine Kojić (49) uglavnom izaziva asocijacije na seskapil, lepotu i izvajano telo, a kada je javnost obaveštena da je postala baka, usledio je pravi šok.

Pročitajte i Nakon teških optužbi na njen račun Severina zablistala na luksuznom ostrvu

Instagram screenshot/ Severina

 

Iako na pragu šeste decenije, poslednje što biste povezali sa atraktivnom pevačicom jesu pozne godine koje po naučenom obrascu povezujemo sa ženama koje su postale bake.

Ali sudeći po fotografiji, koju je objavila, Severini ni malo ne smeta nova uloga, već ju je prihvatila sa ponosom i nežnošću na isti način na koji u naručju drži novorođenče.

Mali Adrian je sinčić pevačicine sestričine Mie Popović, sa kojom Severina ima izuzetno prisan odnos, pa ne čudi što je poželela da sa svojim fanovima podeli sreću koju joj je done unuk.

 

Komentari. (2)

Loading
Marijana

14.08.2021 13:18

Moral se živi, a ne propovjeda jer u protivnom sve je to onda licimjerno trtljanje i manipulacija. Manipulacija javnog mjenja putem medija mislim da treba snositi posljedice krivičnog djela i u Hrvata. Dakle otac sina dotične bio je u pravu. Sud je optužio dotičnu i zabranio manipuliranje sa širom javnosti kroz promociju sa slikama rođenog sina. Dakle pravosuđe u Hrvata mjenja se na bolje.

Marijana

14.08.2021 13:49

Kad ti životni kompas zašteka tužno je gledati, a ne čitati. Užasno mi je žao ove žene. Čini mi je da je to medijsko furanje na Angelina Jolie i Madonna prije 20 godina. Kod ove pjevaljke i radodajke po medijima bojim se da je to dublji poremećaj, a ne potraga za duhovnošću i pružanju ljubavi. Meni je nju zaistao žao. Gdje je pirodica i prijatelji, kako je ne zbrinu kod doktora?