Đorđe Stojković pronašao ljubav na internetu: Evo čime ga je osvojila!

Autor:

17.07.2021 20:00

Foto:

Foto:

Da je moguće ponaći pravu i iskrenu ljubav preko društvenih mreža, svedoči glumac Đorđe Stojković koji je ljubav sa psihološkinjom Ivanom Beličević nedavno krunisao brakom



Pošto je na Mostu na Adi verio svoju izabranicu, psihološkinju Ivanu Beličević, mladi glumac i zvezda serije ‘Vojna akademija’ Đorđe Stojković organizovao je venčanje na kome su njih dvoje bili najveseliji.

- Priredili smo svadbu za stotinak ljudi. Bili su samo najbliži rođaci i prijatelji. Morali smo da ispoštujemo i epidemiološke mere zbog pandemije virusa korona. Mladenci obično na svojim velikim svadbama ne stignu da se provesele, ali mi smo baš želeli da uživamo, jer je to ipak naša svadba. Nas dvoje smo se odlično proveli - kaže uvek nasmejani glumac koga je šira javnost upoznala i zavolela u seriji “Vojna akademija”.

Pročitajte i Đorđe Stojković - Kako je kadet Gruja spasavao kafanske koncerte od sigurne propasti

Foto: Zoran Tošić

 

Ivana je svestrana ličnost: psiholog, psihoterapeut i savetnik transakcione analize, zaposlena u jednoj kompaniji u sektoru za ljudske resurse. Pored toga je i instruktorka vazdušnih akrobacija u Pole Dance akademiji. A sve je počelo pre nekoliko godina kada je Đorđe zapazio njenu fotografiju na društvenim mrežama.

- Iznenadila me je pojavom i energijom kojom je zračila sa fotografija. Zacrtao sam sebi kao cilj da moram da je upoznam. Kontaktirao sam je preko instagrama. Nekoliko meseci je prošlo dok ona nije postala sigurna da može da mi da broj telefona, a onda još dva-tri meseca dok nije pristala da izađemo. Velika je borba bila da osvojim njeno srce.

Pročitajte i Đorđe Stojković - Životna škola u kafani

Foto: Zoran Tošić

 

Đorđe se mnogo trudio da pridobije svoju izabranicu i upornost se isplatila.

- Osvojila me je svojom privlačnošću, šarmom, duhovitošću, inteligencijom, stavom, lepotom, senzualnošću, seksepilom i figurom iz snova. Kao i dobrotom, i na kraju činjenicom koliko joj je stalo da budem dobro, da normalno živim i da imam što manje problema. Malo-malo mi pomaže da prebrodim neke životne i poslovne krize. Dakle, osvojila me je time koliko joj je stalo do mene i koliko me voli.

Kada je ovo poslednje uvideo, postalo mu je jasno da je ona žena njegovog života.

Komentari. (0)

Loading