Žurka može da počne: Dva dana pred porođaj Mia Borisavljević napravila neočekivan potez (FOTO)

Autor:

08.07.2021 16:58

Foto:

Foto:

Mia Borisavljević samo što se nije porodila, ali uprkos tome i dalje je vrlo aktivna, i to ne samo na društvenim mrežama!



Mia Borisavljević bi trebalo da se porodi svakog časa i na svet donese drugu ćerku. Pevačica je nedavno otkrila da joj je zakazan carski rez, a danas je obavestila pratioce na društvenim mrežama, na kojima je inače sve vreme vrlo aktivna, da je do odlaska u porodilište deli još samo 48 sati.

Ono što niko nije očekivao jeste da Mia tik pred porođaj izgleda kao top-model. Pevačica je pozirala u kratkoj haljinici i nakon što je snimila stomak iz svakog ugla, napisala je: "Još dva dana". 

Instagram

 

MIa, koja sa partnerom Bojanom Grujićem ima ćerku Emu, u deveti mesec ušla je 23. juna, i veoma je nestrpljiva da "upozna" drugu kćerku. Jedan od njenih poslednjih statusa na instagramu glasi: "Beko, vidimo se sledeće nedelje" i "Moramo izdržati još malo". 

Pročitajte i Mia Borisavljević - Beba samo što nije stigla!

Instagram

 

Nakon što je u stanu snimila stomak iz svakog ugla i podelila uzbuđenje sa pratiocima, Mia je otišla na ručak i povela omiljeno društvo - psa Medu

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading