Aca Lukas je bio u tajnoj vezi sa ovom popularnom lepoticom

Autor:

15.06.2021 18:45

Foto:

Foto:

Pevač Aca Lukas izdao je autobiografsku knjigu "Ovo sam ja" u kojoj je, između ostalog, izneo detalje i svoje godinu dana duge tajne veze



Popularni pevač se u svojoj autobiografiji dotakao raznih tema, kao što je hapšenje tokom Sablje, susret s pripadnicima zemunskog klana i Cecom Ražnatović u Centralnom zatvoru, ali je otkrio i detalje tajne veze  s pevačicom Ksenijom Pajčin, koja je ubijena pre 11 godina.

Pročitajte i Aca Lukas žestoko kritikovao pripremu Evrovizije - Naši ljudi kao da idu tamo turistički!

Filip Shobot

 

- Živeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih: 'Dobar čovek. Lepa, a nesrećna. Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala novine i gledala televiziju i pitala 'Kako je ova uspela, a ja ništa'"- napisao je Lukas.

Pevača je bolelo i to što je o atraktivnoj pevačici postojala iskrivljena slika u medijima, pa je pokušao da tu nepravdu ispravi u svojoj knjizi.

Pročitajte i Da li je ona nova izabranica Ace Lukasa?

youtube printscreen

 

- U novinama je svašta pisalo o Kseniji, između ostalog da je težak narkoman. Bila je lepa, snažna, pucala je od zdravlja! Svakodnevno je trenirala.

Aca Lukas je otkrio i da je molio Kseniju da krije vezu, jer je tada još bio u braku sa drugom suprugom Natašom.

- Od Ksenije sam tražio samo jedno - da ne priča novinarima o našoj vezi i to je poštovala. A san svakog muškarca je bio da ga vide sa Ksenijom Pajčin. Meni je bilo važnije da svakodnevno budemo zajedno, nego na naslovnim stranama.

Pročitajte i Aca Lukas - Ne ponavlja stare greške

Foto: Boško Karanović

 

U svojoj knjizi je pevač opisao i kako je njegova žena Nataša otkrila aferu.

- Pevao sam na jednoj terasi u Sutomoru. Za vreme pauze pisao sam Kseniji. Nabrojao sam šta ću sve da joj radim i šta će ona meni. 'Aco, gotova pauza' čuo sam kolegu i ustao. Na brzinu sam poslao poruku. Kad sam uzeo mikrofon, kroz glavu mi je prošlo 'nisam valjda...'. Završio sam turu pesama i uzeo mobilni. Bio je pretrpan porukama s istog broja. Moja druga supruga Nataša je primila poruku umesto Ksenije. Odmah mi je odgovorila - u jednoj poruci samo psovke, u drugoj kletve, trećoj kombinacija psovki i kletvi - napisao je Lukas.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading