Potresna poruka Milice Milše: Podsećanje na bezbrižne dane sa mamom!

Autor:

03.06.2021 19:19

Foto:

Foto:

Zvezda serije "Igra sudbine" prisetila se svoje majke Leposave Isaković Milanin, poznate beogradske lepotice, književnice, slikarke i arhitekte.



Svake godine, drugog juna, glumica Milica Milša na svom Instagramu okači fotografiju svoje mame. Da je živa, tog dana bi Leposava Isaković Milanin, beogradska lepotica, književnica i slikarka, proslavljala rođendan. 

Zvezda serije "Igra sudbine" napisala je emotivnu posvetu mami, uz jednu od najstarijih slika koje ima sa njom. 

 

 

- Mama, danas bismo slavili tvoj jubilarni rođendan. Danas, kao i svaki dan mislim na tebe i znam da danas zvezde sijaju posebnim sjajem i negde u večnosti slave tvoj rođendan. Moja si zvezda vodilja uvek bila i bićeš zauvek. Ova slika se prosto sama pojavila baš danas...Ne znam da li sam je ranije ikada videla - nas dve u nekoj od mojih prvih šetnji. Volim te mama, beskrajno u beskraju, napisala je Milica pored slike. 

 

 

Milica često na Instagramu postavlja i fotografije svog tate, čuvenog književnika Antonija Isakovića, a za oba roditelja kaže da su joj bili neizmerna podrška u životu. 

Glumica je jako mlada, u 23. godini rodila sina Antonija, koji je ime dobio po dedi. 

 

 

Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko (Milicin suprug, književnik Žarko Okanović, prim.a.) nije postao deo našeg života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca, ispričala je glumica pre nekoliko godina. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading