Fotografija nedelje

Pojavila se i slika: Vuk Kostić sa opasnom ribom! (foto)

Autor:

02.06.2021 16:00

Foto:

Foto:

Glumac Vuk Kostić poprilično je rezervisan kada govori u javnosti. Isto tako odmeren glumac je i kada postavlja objave na društvenim mrežama, međutim, poslednja fotografija izazvala je burnu reakciju njegovih obožavalaca.



Naime, Kostić na svom Instagram profilu vrlo često podeli sa obožavaocima deo svojih avantura kraj vode. Očigledno je da je velika strast ovog popularnog glumca pecanje, a sudeći po fotografijama izuzetno je uspešan u tome. 

Glumac Vuk Kostić sa opasnom ribom! 

Nedavno je podelio sliku sa jedne od svojih avantura, a ono što je interesantno je ulov kojim se pohvalio. Kostić je pozirao sa velikom crvenom ribom, pohvalivši se 'plenom' verujemo da je u duhu sportskog pecanja ulov na kraju vratio u njegovo prirodno stanište.

Pročitajte i Prijatelji i porodica zabrinuti: Vuk Kostić nalazi se u kritičnom stanju?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

S obzirom na činjenicu da je jedan od najzauzetijih domaćih glumaca, Vuk je slobodno vreme iskoristio kako bi uživao sa svojom ekipom u pecanju, te napunio baterije za nastavak izuzetno naporne godine koja ga očekuje. Pored niza ostvarenja na filmskom platnu, Kostić je odlučio da se oproba i u ulozi reditelja.

Kako su naveli domaći mediji, Kostić bi svoj prvenac snimio na temu zaboravljenih heroja Prvog svetskog rata, međutim, još uvek nije javno želeo da govori na ovu temu, s obzirom da je sve na dugačkom štapu.

Komentari. (0)

Loading