Dugo je krio od javnosti: Supruga Aleksandara Šapića je prelepa!

Autor:

01.06.2021 18:30

Foto:

Foto:

Aleksandar Šapić, proslavljeni vaterpolista, koji se nakon uspešne sportske karijere otisnuo u političke vode, smatra da je za očuvanje porodice neophodna privatnost, te je svoje najbliže uvek držao podalje od kamera



Malo ko zna da je bivši vaterpolista Aleksandar Šapić (43) u drugom braku pronašao sreću. Njegov prvi brak završio se, nakon četiri godine, a kako su mediji tada pisali, razlog je bio što njegova tadašnja izabranica Ivana Šljukić, nije htela da imaju dece.

Njegova sadašnja žena Milica Rajačić (33), sa kojom je u braku šest godina, ostvarila mu je želju da postane otac, pa imaju dva sina, Maksima i Fedora.

Pročitajte i Aleksandar Šapić - Ako dobijem trećeg sina, to je već mafija u kući

instagram printscreen@acasapic

 

Milica je ranije radila kao model, ali je nakon udaje, navodno zbog ljubavi, napustila posao i povukla se iz javnosti. 

Oni su tada organizovali intimno venčanje, a prisustvovali su samo najbliža porodica i prijatelji.

- Nikada nisam ni pomislila da on može da bude čovek kog ću voleti najviše i s kojim ću želeti da ostanem do kraja života. On definitivno nije savršen muškarac kog bi svaka žena poželela. Mislim da takav i ne postoji. Uz njega rastem i učim u svakom smislu, a verujem i on uz mene. Volim ga jer je to što jeste i jako sam ponosna zbog toga ko je bio i ko je danas. Nadam se da ćemo potrajati do kraja naših života u ovom ludom vremenu - izjavila je svojevremeno Milica.

Pročitajte i Tri pitanja za... Aleksandra Šapića

Šapić je u jednom televizijskom gostovanju pre nekoliko godina rekao da je najveći izazov u svačijem životu da pre svega dobro obavlja posao roditelja, a da bi sačuvao porodicu mora da sačuva i svoju intimu.

- To je neophodno da biste opstali kao porodica i da bi vam deca zdravo i normalno odrastala. Nema razloga da eksponiram ni decu ni suprugu. Oni se ne bave javnim poslom i ne treba da se eksponiraju - rekao je Šapić.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Зоран Јончић

01.06.2021 21:44

Сјајан потез, уосталом као и сваки до сада, свака част.... позззз....за породицу Шапић.....