Nezaboravno: Šta su radile Uraganke u avionu na povratku u Beograd

Autor:

25.05.2021 13:30

Foto:

Foto:

Devojke iz benda "Hurricane" dale su svoj maksimum na Evroviziji. Po mnogima su nam osvetlale obraz, a mnogi su i ljuti što nisu dobile više poena na prestižnom takmičenju. Ali one su se, što je najbitnije, iz Roterdama vratile pune utisaka i lepih uspomena



Ivana, Ksenija i Sanja bile su u žiži interesovanja nedeljama. Od kako je objavljeno da će našu zemlju predstaviti na muzičkom takmičenju, pa sve do velikog finala, interesovanje javnosti za njih je raslo, a one su postepeno osvajale srca svih nas.

Pročitajte i Kontroverzni pobednik Evrovizije - Kokain i seksualnost

EBU / Thomas Hansens

 

Navijali smo, bodrili ih i proživljavali sa njima sve od priprema, preko generalnih proba, pa sve do poslednjeg nastupa i bodovanja. Jer Evrovizija 2021. je simbolički stavila tačku na pandemiju, koja je promenila obrise realnosti i zaustavila život kakvim smo ga poznavali do prošle godine, pa ne čudi što smo se stopili sa 3500 ljudi, koji su činili publiku "Ahoj" arene i osetili se povlašćeno što smo svedoci jednog grandioznog događaja i povratka u normalu.

Svakako da je logistika muzičkog takmičenja bila veliki izazov za organizaciju, a svakako da je izlaženje u susret merama opreza ostavilo traga na sam događaj, pa se on, makar van scene, dosta razlikovao od svih pređašnjih.

Naše devojke su nam rado prenosile utiske, a s obzirom da su imale iskustva i sa prethodnih Evrovizija, one su zaista bile merodavne da objasne razlike u realizaciji takmičenja pre i posle korone.

Kao što su rekle, kada su stupile na scenu, mogle su potpuno da zaborave da je opaki virus ikada zavladao svetom, ali s druge strane, život van scene, bio je prilično ograničen i odvijao se pod strogim pravilima.


Pročitajte i Dupla tragedija pred nastup Uraganki!

EBU / Thomas Hansens

 

Žalile su se na nedostatak druženja sa ostalim takmičarima, na funkcionisanje unutar tzv. babla, a verujemo da im je nedostajao i prateći program - žurke, koncerti i organizovana druženja, koja su inače sastavni deo popularnog takmičenja.

S druge strane, isticale su, upravo iz navedenih razloga, devojke su imale vremena za odmor na pretek, a njihov dinamičan nastup i naporna uvežbavanja, svakako su iziskivala kvalitetnu pauzu.

A da je takmičenje koliko divno iskustvo, toliko i iscrpljujuće, jer pored fizičkog napora, sigurni smo, emotivno "sagori" takmičare, koji prožive čitav spektar emocija i adrenalinske bombe u toku tri noći bodovanja, kada se odlučuje o daljim kvalifikacijama, svedoči fotografija snimljena na povratku naših Uraganki u domovinu.

Pročitajte i Marija Šerifović sa Uragankama: Kako se slavilo u Roterdamu (VIDEO/FOTO)

instagram screenshot@ivana_boom_nikolic

 

S obzirom da su devojke timski odspavale na letu za Beograd, možemo da zaključimo da su zaista dale svoj maksimum, kao i da su prikupile snagu za sabiranje utisaka i deljenje svojih iskustava sa radoznalima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading