Sada je jasno: On je novi dečko Milice Pavlović!?(foto)

Autor:

18.05.2021 14:05

Foto:

Foto:

Dečko Milice Pavlović postao je prava misterija u domaćim medijima. Pevačica godinama s mnogo uspeha čuva svoj privatan život, međutim..



Pevačica prepoznatljiva po atraktivnom izgledu Milica Pavlović dugo je odolevala radoznalim objektivima fotoreportera, ipak jedan detalj s nedavnog druženja s prijateljima čini se, odao je njenog partnera.

Naime, prošle godine poput bombe odjeknula je vest o navodnoj ljubavi Milice Pavlović s sinom proslavljenog fudbalera Niše Saveljića, Nikolasom. Međutim, pevačica je ubrzo nakon toga demantovala ovu informaciju, ali čini se da nije bila sasvim iskrena.

Instagram prntscr

 

Ako je suditi po fotografijama koje su njeni prijatelji postavili Tadija Dragićević i njegova supruga Sandra postavili na društvenu mrežu Instagram, Milica i Nikolas nedavno su se videli u Beogradu u jednom od lokalnih kafića. Pomenuti supružnici objavili su fotografije, Tadija s Nikolasom, a Sandra sa Milicom s istog mesta, a da li je reč o 'double date-u', ili je reč o neobaveznom druženju za sada nije poznato.

Pročitajte i Nikolas Saveljić i Milica Pavlović stavili tačku na ljubav: Pevačica jako teško podnela rastanak?

 

 

Sudbonosni susret u Crnoj Gori!

Podsećanja radi, Milica i Nikolas upoznali su se prošlog leta u Crnoj Gori, nakon čega su ostali u kontaktu i kada je mladić otišao put Amerike, kako bi nastavio studije. A kako je poslednjih nedelja mladi vaterpolista u našoj prestonici, najviše vremena provodi upravo sa Milicom, prenosi Svet!

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading