Nikola Rokvić: Sećanje na najteže i najdraže trenutke proteklih godina

Autor:

07.05.2021 10:00

Foto:

Foto:

Pevač Nikola Rokvić prisetio se teških ali istovremeno i dragih trenutaka od prošlog maja, dok se njegova supruga, manekenka Bojana Barović prisetila dana njihovog venčanja od pre pet godina



Pevač Nikola Rokvić (35) prisetio se kako je živeo pre godinu dana. U vreme kada nas je pandemija korona virusa držala u vandrednom stanju i kada smo se ograničeno kretali, popularni pop pevač trudio se da pomogne svojim komšijama - i to ne samo pesmom. Prošlog proleća, on je sa nekolicinom svojih prijatelja najstarijim Beograđanima, kojima je bio zabranjen izlazak iz domova, ponudio pomoć da umesto njih pokupuje sve što im treba u prodavnici i potrebne lekove u apoteci i donese na kućnu adresu.

Pročitajte i Bojana Barović i Nikola Rokvić: Vreme nežnosti i dobrote

Pored toga, skoro svako veče u svom novobeogradskom kraju u kojem živi mladi Rokvić priređivao je mini koncerte, a jednog takvog - njemu najdražeg - setio se tačno posle godinu dana.

 

 

- Godinu dana je prošlo od mog najdražeg koncerta! Da ste mi živi i zdravi! - poručio je Nikola Rokvić na svom instagram profilu na kojem je postavio svoje izvođenje pesme “Noć mi te duguje” Zdravka Čolića, uživo u dvorištu zgrade u kojoj živi u Beogradu.

Pročitaj i Okruženi ljubavlju: Porodična idila Bojane Barović i Nikole Rokvića (foto)

Miloš Nadaždin

 

 

S druge strane, Rokvićeva supruga, manekenka Bojana Barović, prisetila se najdražih trenutaka od pre pet godina, kada su se na današnji dan venčali.

 

 

- Tačno pet godina me trpi pred Bogom - napisala je Bojana, koja je sa Nikolom dobila kćerku i sina, podelivši na instagramu prelepu fotografiju sa njihovog venčanja, na kojem je ona nosila prelepu venčanicu uz koji je išao dug veo.  

Sudbonosno da izgovorili su u manastiru Mileševa.

 

 

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading