Zaljubljeni u ladu

Vlasta Velisavljevič i Vladimir Putin delili su ovu zajedničku strast!

Autor:

24.03.2021 13:45

Foto:

Foto:

Sećanje Vlasta Velisavljević, legendarni glumac iza sebe ostavio je pregršt interesantnih anegdota, a jedna od najzanimljivijih svakako je i ona o zajedničkoj strast njega i predsednika Rusije, Vladimira Putina.



Leganda srpskog glumišta iznenada nas je napustila, nismo ni slutili da bi u jednom trenutku mogli da ostanemo bez Vlaste, šarmantnog glumca, prepoznatljivog osmeha i neverovatnog duha. Iza sebe ostavio je pregršt anegdota i legendarnih uloga, a svoju strast za automobile nikada nije krio. Međutim, malo je poznato da je sa Vladimirom Putinom delio zajedničku strast.

Luka Šarac

 

Iako se nikad nisu upoznali niti družili, beogradski glumac Vlastimir-Vlasta Velisavljević i premijer Rusije Vladimir Putin imaju minimum jednu zajedničku strast. Obojica su zaljubljena u ladu. Možda poznato rusko vozilo nije simbol prefinjenog dizajna, ali drugi kvaliteti, pre svega izdržljivost, doprineli su njegovoj popularnosti, posebno u zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza. 

- Vozim ladu “kalinu”, isto kao i Putin. Razlikuju se samo po boji - njegova je žuta, dok je moja tamnocrvena - otkriva Vlasta Velisavljević koji je aktivan vozač više od šest decenija.

Pročitajte i Čuveni glumac izgubio najvažniju bitku - Preminuo Vlasta Velisavljević!

Ata Images

 

- Stari sam ljubitelj lada. Nedavno sam s njom išao u obilazak Nemačke. Nisam imao nikakvih problema na putu. Vožnja mi predstavlja veliko zadovoljstvo. Jedino me muče propisi i lekari. Svake godine moram da obnavljam vozačku dozvolu, a to podrazumeva da idem na sistematske preglede na kojima izgubim mnogo vremena, najviše kod očnog lekara. On mi kaže zažmurite, a ja sklopim oba oka. Malo ih zezam, kad neće da mi produže dozvolu makar na dve godine, iako vidim odlično - rekao je svojevremeno Vlasta za Gloriu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading