"Hipnoza jedne ljubavi" večeras jubilarni stoti put pred publikom

Autor:

23.10.2018 10:46

Foto:

Foto:



Predstava „Hipnoza jedne ljubavi“, prema tekstu i u režiji Dušana Kovačevića, danas će imati svoje jubilarno stoto izvođenje na sceni Zvezdara teatra. Ovaj komad o porodici, odlascima, ljubavi prema bližnjima imao je svoje premijerno izvođenje u decembru 2016. godine.

Nakon skoro dve godine izvođenja, ekipa „Hipnoze“ će se pokloniti 100. put publici u Zvezdara teatru: Slobodan Boda Ninković, Anica Dobra, Nina Janković/Mina Sovtić, Dragan Petrović Pele, Uroš Jakovljević/Jovan Jovanović i Ivan Mihailović/Jovan Jovanović.

Ova metaforična priča o odlascima, bajka čija se radnja događa na vrhu planine jedne septembarske noći pod zvezdama uz huk sove i zavijanje vuka, višeslojna je priča o porodici, ljubavi prema bližnjima, ali i suočavanju sa odlascima.

Povodom jubilarnog izvođenja predstave, Anica Dobra je otkrila šta je za nju i dalje hipnotišuće u "Hipnozi".

- Iznova i iznova dobro plasirane, istinite i duhovite rečenice Duška Kovačevića. Najbolje je onome ko sledi svoj put. Teški putevi često vode do najboljih odredišta - rekla je Anica.

„Hipnoza jedne ljubavi“, u svom dvogodišnjem trajanju nagrađena je brojnim priznanjima: nagrada za najbolju predstavu, tekst, najbolju mušku i žensku ulogu.

Maja Gašić

Autor