Estrada, fudbal i novi zločin: Počelo snimanje druge sezone popularne serije "Ubice mog oca" (foto)

Autor:

06.07.2017 09:24

Foto:

Foto:



Serija "Ubice mog oca" oborila je sve rekorde gledanosti, a na radost verne publike, upravo je počelo snimanje druge sezone!

Nataša Ninković o pobedi, a potom i povratku poroka

Prva sezona završena je 1. januara ove godine, kada smo saznali da je Milicu Despotović ubila njena majka Natalija (Nataša Ninković), a inspektor Jakovljević (Vuk Kostić) susreo se sa novim problemima jer je njegova devojka Jelena upucana.

Izvesno je da će "Ubice mog oca" uz dobro poznate stare, dobiti i mnogo novih likova, a reditelj Predrag Gaga Antonijević kaže da će novi junaci serije biti likovi iz sveta sporta i estrade i da pravi zaplet tek počinje.

- Cela radnja će se odvijati u zoni estrade i fudbala. Ubistvo pevača koje se desilo na kraju prve sezone a kog je tumačio Dragan Marinković Maca temelj je za dalja dešavanja, i sve će dalje ići u pravcu estrade i fudbala - otkriva za Blic reditelj detalje i intrige druge sezone popularne TV serije, ali naglašava da za nove uloge estradnih likova neće uzimati pevače.

Kako svi likovi koji su prvu sezonu preživeli ostaju i u nastavku serije, sada su već i jedan dobro uigran tim, kome se između ostalih pridružio i glumac Tihomir Arsić.

- Sad smo jedna velika porodica, svi smo uklopljeni i siguran sam da će i snimanje biti i lepše i lakše. Baš sam srećan i mislim da nam je druga sezona na nivou prve, ako ne i bolja. Kažu da je bolja. Ja ne smem da se usudim da to tvrdim. Mi scenario pišemo da bude dinamičan, zanimljiv, e sad ne znam kako će biti, videćemo - rekao je nedavno Antonijević.

Povratak porocima ili zašto je inspektor Marjanović testirao odlučnost Tihomira Stanića

Inspektor Jakovljević  u ovoj sezoni će istraživati novi zločin, ubistvo u koje su umešani ljudi iz sveta estrade i sporta. U fokusu će biti i suđenje Nataliji, optuženoj za ubistvo Milice Despotović, pa će gledaoci pratiti i kako funkcioniše naše pravosuđe.

Druga sezona ostvarenja reditelja Gage Antonijevića počeće sa emitovanjem u septembru.

Komentari. (0)

Loading