Milena Dravić snima prvi film nakom smrti Dragana Nikolića

Autor:

23.09.2016 20:00

Foto:

Foto:



Milena Dravić nije snimala od kada je njen suprug Dragan Nikolić preminuo u martu 2016. godine.

Braća Karadžić, glumac i producent Mima i scenarista i reditelj Milan, opet su na "pjeni od mora". Posle "Budve na pjenu od mora", veoma gledane serije u celom regionu, oni su na pesku Ade Bojane počeli snimanje akcione komedije "Biser Bojane". Scenario su uradili Milan Karadžić i Vlado Đurđević sa Bojanom Babićem i Stevanom Koprivicom.

Među akterima filma koji se bavi porodicom i pitanjem kako je sačuvati u današnje vreme su poznati glumci - Milena Dravić (prvi put snima nakon smrti supruga), Mladen Nelević, Enver Petrovci, Dušan Kovačević, Mima Karadžić, kao i mladi Emir Ćatović, Olivera Bacić, Vanja Nenadić... Ekipa će snimati u Ulcinju do 5. oktobra, a onda nastavljaju u Trstu i Beogradu.

- Ovaj film će biti veoma gledan jer ima i ljubavnu i romantičnu notu, ali i krimi momente - rekao je za "Novosti" Mima Karadžić. - Jedinstvene lepote Ade Bojane, ulcinjske Velike plaže i drugi krajolici krajnjeg juga Crne Gore, imaju u filmu posebnu "ulogu". Film će "pratiti" i TV serija, a njeno snimanje bi trebalo da počne u maju iduće godine.

Inače, Mima Karadžić je odavno bio glumac na Adi, "golom ostrvu" u delti reke Bojane. Bilo je to ranih osamdesetih u kultnom filmu reditelja Živka Nikolića "Lepota poroka".

Komentari. (0)

Loading