Srpska premijera filma koji je uneo razdor u brak Breda i Anđeline

Autor:

25.11.2016 11:51

Foto:

Foto:



Premijera filma "Saveznici" (Allied), sa Bredom Pitom i Marijan Kotijar u glavnim ulogama, biće premijerno prikazan u Srbiji 1. decembra, prenosi Beta.

Kako se navodi u saopštenju, film će biti prikazan u okviru "Ženske večeri".

Film je špijunski triler, ratna drama i ljubavna priča izmedju dvoje atentatora koji su možda srodne duše ili smrtonosni neprijatelji, ili oba. Reditelj filma Robert Zemekis stvorio je raskošnu priču poput onih iz zlatnog doba Holivuda, punu misterije, uzbudjenja i uzavrelih strasti, ali ispričanu uz pomoć napredne tehnologije 21. veka.

Maks Vejtan (Bred Pit) i Marian Bosežur (Marion Kotijar) su eksperti za obmanu, prerušavanje, nagađanje i ubistvo. Kad se slučajno zaljube jedno u drugo usred izuzetno opasne misije, jedina nada im je da prestanu sa obmanama, ali umesto toga, sumnja i opasnost postaće srž njihovog braka u toku rata, a oni će se naći u potencijalno smrtonosnom testu lojalnosti, identiteta i ljubavi... koji će imati globalne posledice.

Inače, na snimanju baš ovog filma je "buknula strast" između Breda i Marion, što je na kraju dovelo do Pitovog razvoda od Anđeline. Navodno, glasine o neverovatnoj hemiji između dvoje glumaca, koja je bila toliko snažna da se prenela i van seta, dotukle su Anđelinu koja više nije mogla da se nosi sa Pitovim neverstvima i flertovanjem, te je odlučila da stavi tačku na njihov brak.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading