Mršava po svaku cenu: Ovo je surova dijeta Naomi Kembel

Autor: goran.anicic

06.07.2020 13:10

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagramManekenka jede samo jedan obrok dnevno!

 

Naomi Kembel je jedna od najpoznatijih i definitivno najzgodnijih svetskih supermodela. Iako je tajna njene savršene figure dugo bila čuvana, Šon Džon, šef njene kuhinje najzad je sa publikom podelio namirnice bez kojih ova manekenka ne može da zamisli dan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on May 5, 2020 at 10:09am PDT

Pedesetogodišnjakinja je jednom prilikom već priznala da konzumira samo jedan obrok u danu, a sudeći po rečima njenog kuvara čak i ovo jelo mora biti napravljeno po određenim propisima jer manekenka ne jede mlečne proizvode, gluten i piletinu.

Pročitajte i...Naomi Kembel je kraljica, ona jedina sme da obuče ovako nešto! (foto)

 

- Kuvam za nju već celu deceniju. Moje zaduženje je da od namirnica koje Naomi sama nabavlja napravim jedno jelo dnevno, vrlo jednostavno i zdravo. Ona je "ital", što je jamajčanska reč za osobu koja prati vegatarijanski režim ishrane. Kada putuje, pravim joj hranu za put jer joj avionska hrana ne prija - izjavio je Šon Džon za Page Six i dodao da Naomi ne konzumira često hranu iz njegovog restorana:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on Dec 30, 2019 at 12:21pm PST

- Naomi nikada ne naručuje hranu iz restorana. Ukoliko se i odluči za tu opciju, uvek će tražiti da joj spremimo nešto što nije na meniju. Za nju uvek kreiram neko novo jelo.

 

Pročitajte i... Naomi Kembel: Jedem samo jednom dnevno

 

- Još jedan bitna stvar - Naomi obožava različite ukuse. Ne odobrava so i biber, ali joj se veoma dopada začinsko bilje - zaključio je kulinar.

goran.anicic

Autor