Mesečni horoskop

U martu Ovna čeka suočavanje, Devica sumnja s razlogom, dok ova dva znaka menjaju život iz korena

Autor:

01.03.2024 11:15

Foto: Photo by Emiliana Hall on Unsplash

Foto: Photo by Emiliana Hall on Unsplash

Mesečni horoskop za mart 2024. godineOvan

Stalo Vam je da unapredite svoju poziciju i stil poslovnog izražavanja i da ostvarite uspešnije rezultate. Angažovani ste na različitim stranama i sa velikim ambicijama ugovarate nove poslovne susrete.

U društvu saradnika pokušavate da se nametnete kao osoba od autoriteta i sa originalnim stilom izražavanja. Vaša profesionalna orijentacija i dobra elokvencija garantuju uspešne rezultate. Ponekad nije lako ostvariti emotivnu harmoniju, imate utisak da se lagano udaljavate od voljene osobe.

Osećate emotivnu tenziju, ali ne želite da neko drugi rešava Vaše ljubavne dileme. Potrebna je određena hrabrost da se stvari nazovu pravim imenom ili da se odrede prave vrednosti.

Ljubavna sreća je dostižna, ukoliko verujete u mogućnost zajedničkog uticaja i prilagođavanja.

 

Bik

Delujete vrlo energično i stalo Vam je da ubrzate poslovni ritam u okruženju. Obratite pažnju na nivo prilagođavanja u situacijama koje imaju uticaj na zajedničke interese.

Kad god Vam se ukaže dobra poslovna prilika, birate lakše ili jednostavnije rešenje. Ipak, postoje okolnosti koje ne zavise od Vaše volje ili uticaja.

Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza i diskreciju u ljubavnom životu, ponekad prvi utisak ume lako da zavara.

Nema razloga da se lagodno zanosite trenutnom impresijom ili prolaznim raspoloženjem. Stvari izgledaju drugačije kada se posmatraju sa određene emotivne distance. Uskladite želje i mogućnosti u odnosu na partnerovo raspoloženje.

 

Pročitajte Najveći zavodnici Zodijaka - Škorpija je neprikosnovena, ali ova tri znaka će vas iznenaditi

Blizanci

U skladu sa svojim blic procenama najčešće imate velike ambicije, ali nalazite se u promenljivoj psihofizičkoj fazi tako da su i Vaši razultati podložni različitim ocenama.

Važno je da pokrenete inicijativu i udružite svoje interese sa osobom koja se nalazi na nekom »visokom nivou«. Očekuje Vas uspeh u poslovima koji se dobro naplaćuju, stalo Vam je da unapredite svoj položaj.

Obično imate dobru ljubavnu strategiju, tako da ne odustajete lako od svojih ideja bez obzira na nečiju reakciju ili »oštru notu«.

Rado se odazivate brojnim pozivima i umete sjajno da koristite svoj šarm u ljubavnom osvajanju. Obradovaće Vas jedno neobično poznanstvo ili neki zanimljivi susreti.

Shutterstock

 
 

Rak

Nalazite se u sjajnoj formi i imate zanimljive ideje. Po oprobanom receptu primenjujete uspešna pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Potreban Vam je dobar podsticaj ili neko ko bi Vas podržao u odlučujućim situacijama.

Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad Vam nedostaje početni zanos ili dovoljno hrabrosti da izrazite svoje emotivne namere.

Kolebljivost može da Vas navede na pogrešan emotivni izbor. Ljubavna pravila se menjaju, dozvoljeno je sve što vodi ka zajedničkoj sreći i zadovoljstvu. Vaš emotivni profil najčešće određuje Vaše želje ili mogućnosti.


Pročitajte Osveta im se vidi u pogledu - U ovom horoskopskom znaku rađaju se najzlobniji ljudi

Lav

Postoje saradnici koji neprekidno unose dodatnu tenziju i tako otežavaju Vaš poslovni ili društveni položaj. Potrebno je da se opredelite za novu poslovnu viziju ili za pouzdanog partnera sa sličnim idejama.

Nove informacije mogu da se tumače na različite načine, ne dozvolite da Vas zavara prvi utisak. U ljubavnom životu vešto izbegavate intrigantne situacije.

Postoje iznenadni događaji koji izmiču Vašoj kontroli ili nisu u skladu sa Vašim emotivnim potrebama.

Partner Vas dodatno opterećuje svojim predstavama o događajima ili stvarima, koje po Vašem mišljenju deluju nevažno. Imate različite kriterijume i prioritete.


Devica

Preuzeli ste na sebe veliku odgovornost u različitim situacijama, s namerom da utičete na sve važne aspekte u poslovno-finansijskim pregovorima.

Primećujete da saradnici pažljivo prate ili ocenjuju Vaše angažovanje. Ipak, Vi imate dovoljno snage da se izborite sa različitim problemima.

Dovoljno ste razumni da sačuvate poslovnu poziciju i prihvatite nečiji uticaj. U ljubavnom životu ne dešavaju se promena koje priželjkujete, ali Vi ste uporni i ne odustajete lako od svojih vizija.

Ukoliko primećujete kod partnera neke »sumnjive naznake« u ponašanju, nemojte dozvoliti da stvari odu predaleko. Stalo Vam je da izrazite svoju emotivnu i zavodljivu stranu ličnosti pred bliskom osobom.

 

Mesečni horoskop za mart za preostale znake pronađite u nastavku teksta 

Vaga

Interesantne ideje koje imate potvrđuju Vašu originalnost u razmišljanju i potvrđuju Vašu spremnost da prihvatite zajedničke ciljeve u dogovoru sa saradnicima.

Potrebno je da uskladite različita interesovanja, koja mogu da Vam obezbede poslovno-finansijski uspeh ili novo profesionalno napredovanje. Na sreću, okolina Vas podržava da ostvarite svoje poslovne interese.

Jasno se primećuje da ste raspoloženi za novu romansu, ne krijete emotivna očekivanja ili namere koje imate prema bliskoj osobi.

Važno je da imate dobar predosećaj u proceni novih događaja ili osobe koja obeležava Vaš ljubavni život. Često priželjkujete da ostvarite sve ono što Vam se nalazi u srcu i duši.

 


Škorpion

Nalazite se u kreativnoj fazi izražavanja svojih poslovnih ideja, ali postoje i različite okolnosti koje ograničavaju Vaš uticaj. Događaji na poslovnoj sceni imaju promenljivi tok, veština prilagođavanja u određenim situacijama donosi najbolji efekat.

Potrebno je da se orijentišete ka dugoročnijim interesima, ali i da prihvatite savremeniji trend izražavanja. Važno je da ulivate emotivnu podršku partneru i da verno sledite zajedničke ideje.

Voljena osoba može da ispuni Vaša očekivanja, ali prethodno morate da stvorite harmoničnu vezu.

Oslonite se na emotivne podsticaje koji Vas prate i na »unutrašnji glas«. Vaše unutrašnje zadovoljstvo ili sjaj predstavlja odraz zajedničke sreće.

Pročitajte Žene, oprez! Muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku se najčešće razvode

Strelac

U skladu sa svojim praktičnim interesima birate nove poslovne teme ili ciljeve. Ipak, poslovna nota koju zagovarate nailazi na negodovanje nekih saradnika.

Potrebno je da ostvarite kompromis i zajednički dogovor kao uslov za dugoročniji uspeh. Veština prilagođavanja na različite profesionalne standarde donosi uspešnije rezultate. U ljubavnom odnosu ništa ne želite da prepuštate slučaju, ali strasti Vas odaju više nego što naslućujete.

Bliska osoba na osnovu Vašeg ponašanja prepoznaje i skrivene namere ili emotivno raspoloženje, koje uporno pokušavate da prikrijete.

Neko dobro predviđa Vašu emotivnu reakciju, ne možete da potisnete svoja osećanja.

Photo by Sergey Shmidt on Unsplash

 
 

Jarac

Delujete vrlo energično u situacijama kada branite svoje poslovne ciljeve i interese, ali nemate dovoljno koncentracije da se posvetite detaljnoj analizi događaja. Postoje različite faze mogućnosti u poslovnim pregovorima.

Važno je da racionalno koristite energiju i vreme. Nepotrebna rasprava i zadržavanje na suvišnim detaljima mogu da Vas udalje od glavnih ciljeva.

Nedostaje Vam dobar uvid u stvari kojima se bavi ljubavni partner, jer svako od Vas je zaokupljen svojim interesnim sferama i planovima.

Komplimenti koje dobijate od nekog sa strane navode Vas na pogrešna očekivanja. Na žalost, neko ne može da Vam priušti željeni vrhunac u emotivnom ili strasnom kontaktu.

 

Vodolija

Savesno ispunjavate svoj deo obaveza ili zvanične dogovore, ali postoje saradnici koji imaju drugačija merila vrednosti i često menjaju strategiju ponašanja. Nema razloga da neko utiče na Vašu profesionalnu nesigurnost.

Budite promišljeniji u vezi sa finansijskim transakcijama, nemojte dozvoliti da neko odlučuje u Vaše ime o zajedničkim ciljevima.

U ljubavnom odnosu imate raznovrsnije potrebe nego što partner naslućuje ili prepoznaje na osnovu Vašeg ponašanja.

Preplavljuje Vas romantično raspoloženje i priželjkujete idiličnu vezu, potrebno je da osetite zajednički vrhunac. Delujete zanosno, nemojte odustajati od svojih emotivnih namera.


Pročitajte Saturn je vladar 2024. godine, evo kome će uništiti život, čuvajte se!

Ribe

Delujete pretenciozno i imate utisak da se nalazite pred ostvarenjem važnih poslovnih ciljeva. Zbog loših poslovno-finansijskih procena očekuje Vas privremena faza stagnacije i neke dodatne obaveze.

Ipak, sve je moguće korigovati u skladu sa ličnom motivacijom i zadatim uslovima. Zatražite nečiju intervenciju pri rešavanju poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema.

U privatnom životu često vrlo subjektivno procenjujete partnerovo ponašanje, nema razloga da odbijate nečije ohrabrenje i prisustvo.

Ponekad se nalazite u »emotivnom uzletu« ili u svom čudesnom svetu maštarenja. Važno je da verujete u sebe ili u stvari koje Vas ispunjavaju ljubavnim zanosom i dodatnom inspiracijom.

 


Mesečni horoskop za mart preuzet sa sajta astrolook.com

Komentari. (0)

Loading