Horoskop i razvod

2023. je godina razvoda, ovi horoskopski znaci počinju život ispočetka

Autor:

27.03.2023 14:30

Foto: Photo by cottonbro studio from Pexels

Foto: Photo by cottonbro studio from Pexels

Astrolozi kažu da 2023. godina donosi velike turbulencije i promene na emotivnom planu brojnim znacima, evo i kojim



Svake oko dve godine pomračenja menjaju znakove Zodijaka: poslednjih godinu i po dana osa se kreće duž sazvežđa Škorpije i Bika, a od aprila 2023. polako se „pomera“ ka osi Vage i Ovna. U ovom položaju biće do 2025. godine.

To su znaci veza, partnerstva, brakova, razvoda, kao i preduzimljivosti, sebičnosti i inicijative.

Pročitajte Evo ko su najpametniji znaci Zodijaka, Ovnovi i Device nisu

Shutterstock

 

Dakle, prvo pomračenje nove ose desiće se 20. aprila u sazvežđu Ovna, koje je vatreni kardinalni znak, što znači da je odgovoran za drastične promene u odnosima i ciljevima u životu. Nemojte se iznenaditi ako neko od Ovnova, Strelaca ili Lavova pomisli na drastične promene u životu. 

Pre svega se misli na promene posao, razvod ili preseljenje u drugu zemlju. Posebno Ovnovi – oni su ti koji bukvalno mogu da preokrenu život čitave svoje porodice, zato budite oprezni!

2023. - Astrološka godina razvoda

Od aprila 2023. najhitniji zadatak biće sve što se tiče znakova Ovna i Vage. To znači da sve nas čeka ozbiljno proučavanje odnosa u paru i na poslu, jer će čvor prošlosti stajati u znaku Vage, aktuelizujući neviđeni nalet razvoda u društvu.

Nemojte se iznenaditi ako osetite neverovatnu želju da raskinete sa partnerom i generalno počnete ispočetka. Ovako deluje uticaj pomračenja!

Ako cenite ono što ste uspeli da „steknete” tokom svih godina braka, onda treba da počnete da slušate svoje snove i da počnete da živite po svojim pravilima bez uništavanja porodičnog života.

Pročitajte Posle dve godine konačno otkriveno - Najemotivniju pesmu u filmu "Toma" otpevala je ona, i danas mnogi zaplaču (video)

Shutterstock

 

Činjenica je da će čvor budućnosti pratiti znak Ovna – Univerzum će nas sve naučiti da živimo po svojim pravilima, da budemo proaktivni i da se ne plašimo svojih želja. Ljudi često vide razvod kao ključ svih problema.

Da, zaista, ako ste u braku sa nasilnikom ili su vaša osećanja prošla, vreme je da se odmaknete od teškog tereta i izgradite život odvojeno.

Ali ako se kriza uvukla u vaš brak, onda to treba da prepoznate i počnete da radite na poboljšanju odnosa. Zbog pomračenja u Vagi 14. oktobra 2023. mnogi parovi će donositi odluke i o razvodu i o braku.

Sledeći „kalem“ za ovakve događaje biće 25. marta 2024. godine, a zatim 2. oktobra 2024. godine.

Pročitajte Pike čeka bebu sa novom devojkom? Bolan udarac za Šakiru

Shutterstock

 

Dakle, imajte na umu da će vam upravo oko ovih datuma možda doći ideja da raskinete, ali povratka neće biti – Univerzum će staviti pečat na ovu odluku koja će vam promeniti ceo život.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading