Horoskop i ljubav

Pet znakova koji će sresti ljubav na Dan zaljubljenih

Autor:

08.02.2023 17:00

Foto: Photo by Karolina Grabowska from Pexels

Foto: Photo by Karolina Grabowska from Pexels

Dan zaljubljenih ovim znacima donosi pravu ljubav, pogledajte šta kaže horoskop



Ako trenutno niste zadovoljni svojim ljubavnim životom ili vas hvata jeza od pomisli na još jedan singl Dan zaljubljenih – proverite. Možda su vam zvezde namenile malo akcije. Ovim horoskopskim znacima i te kako jesu. 

Bik 

Prva polovina februara biće posebna za vas: videćete kako će u vaš život uletjeti ljubav koju ste tako dugo čekali. Upoznavanje novog potencijalnog partnera biće veoma uzbudljivo i održavaće vas u odličnom raspoloženju tokom celog meseca. U ovom trenutku ste pažljivi prema potrebama vaše simpatije i veoma ste velikodušni, tako da vam je nemoguće odoleti.  Bikovi u braku mogu da očekuju povratak harmonije u njihovu vezu nakon svađa i stresa u proteklih nekoliko nedelja.

Pročitajte Evo ko su najpametniji znaci Zodijaka, Ovnovi i Device nisu

Shutterstock

 

Rak

Februar, posebno njegova prva polovina, za vas je jedan od najromantičnijih perioda u godini. Ako ste i dalje slobodni, često ćete imati priliku da upoznate nekog šarmantnog i sklopite obećavajuće poznanstvo. Iskoristite ovu priliku i pozovite nekoga na sastanak.  Nova veza će najverovatnije biti stabilna, bez ljubomore i sumnjičavosti.

Škorpija 

Ovog meseca, slobodne Škorpije imaće odličnu priliku da upoznaju zanimljivu osobu. Najverovatnije će se to desiti zna nekom od druženja sa bliskim prijateljima. Ali pre nego što bilo šta uradite, bolje upoznajte osobu koja vam je privukla pažnju. Ako ste nedavno raskinuli nakon duge veze, sačekajte neko vreme pre nego što se upustite u avanturu sa nekim novim.

Pročitajte Privucite bogatstvo - Koje boje treba da bude vaš novčanik prema Zodijaku?

Photo by makkers sao on Unsplash

 

Vodolija 

Vaš lični život će biti pun događaja u prvoj polovini meseca kada konačno dođete do odluke o tome šta želite u ovoj oblasti. Ako niste zadovoljni trenutnim stanjem stvari, onda je ovo najbolje vreme da preuzmete kontrolu nad situacijom. Slobodno preuzmite inicijativu i napišite slatki sms nekome do koga vam je stalo.

Ribe 

Romantika će za vas doći do izražaja prvih dana u mesecu. Vaše raspoloženje će najverovatnije biti optimistično i gledaćete na život iz novog ugla. Oni koji su još slobodni i traže pravog partnera možda će imati sreće u ovom trenutku. Nova veza ima dobre šanse da preživi, slobodno uložite trud u ovo partnertsvo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading