Željko Samardžić

Gleda u grob gde leži troje njegovih dragih bića: Željka Samardžića načisto slomila velika tragedija

Autor:

30.01.2023 13:20

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Željko Samardžić priznao je da iza sebe ostavlja izuzetno težak period života



Godina koja je za nama Željku Samardžiću donela je dosta bola, tuge i preispitivanja. Pevač nikada nije krio da je sa Marinom Tucaković bio veliki prijatelj i da je izuzetno bio vezan za njenu porodicu, posebno za Milana Radulovića Laću, koji nas je iznenada napustio u decembru 2022. godine. 

Pročitajte Sahranio sve najmilije - Futina odluka mnoge začudila, ali neće se smiriti, smatra da Marina, Miloš i Laća to zaslužuju

ATA Images

 

Željka je ova tragedija veoma pogodila i trudi se da Marininom mužu Aleksandru Raduloviću Futi pruži podršku i utehu posle gubitka supruge i oba sina. 

- Teško mi je to palo. Gledao sam skoro naše zajedničke fotografije. Kada sam bio na sahrani, stao sam i posmatrao Futu. Kako je to grozno. Stoji stamen, teško mu je, a gleda u grob gde leži troje njegovih dragih bića. Neka mu je Bog u pomoći, ja mu želim svu sreću i da mu Bog da zdravlja. Hrabar je i svaka mu čast na tome - rekao je sa knedlom u grlu Željko u emisiji "Premijera Vikend Specijal" i dodao da je sa Marinom i Futom bio veoma blizak, kao i da su devedesetih godina prošlog veka zajedno letovali. 

Pročitajte Gleda dedu svog - Željko Samardžić se rastopio kraj unuke

ATA Images

 

Željko Samardžić nije krio i da su Futa i Marina fomirali njegov muzički put i da im je oduvek mnogo verovao. 

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading