Mesečni horoskop za februar: Ova tri znaka očekuju velike promene u mesecu pred nama

Autor:

01.02.2022 15:15

Foto:

Foto:

Mesečni horoskop za februar: Vodolije delujete rezervisano pred određenim ljudima. Vage potrebno je da se dogovorite o zajedničkom rešenju, a šta su zvezde spremile za ostale znakove?



Ovan

Stalo Vam je da ostvarite svoje prioritete i da budete dobro informisani o različitim poslovnim prilikama. Korisne informacije mogu da Vas poštede od nepotrebnog napora i da Vas svrstaju u povlašćenu poziciju. Delujete promišljeno i imate tačnu predstavu o ciljevima koje treba da ostvarite u poslovnim pregovorima. Sačuvajte dobar saradnički odnos na različitim stranama. U odnosu sa voljenom osobom vešto umete da smislite sjajan izgovor, posebno kada želite da eskivirate neke osetljive teme ili situacije koje Vam se ne dopadaju. Međutim, pokazaće se da partner ima pozitivan uticaj na Vašu odluku ili ponašanje, čak i kada Vi imate drugačije mišljenje.


Bik

Nalazite se u kreativnoj fazi i preokupirani ste različitim informacijama ili poslovnim idejama. Delujete kao osoba, koja nema vremena za neke slučajne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u Vašu sferu interesovanja. Međutim, svojim energičnim ponašanjem kod bliskih saradnika podstičete različite reakcije. U ljubavnom životu imate loš predosećaj, reagujete oprezno u situacijama koje mogu da Vas kompromituju. Stvari koje po Vama izgledaju interesantno ili dopadljivo, ne odgovaraju afinitetima koje ima voljena osoba. Potrebno je da se usaglasite oko zajedničkih tema i da bolje uskladite svoja raznovrsna interesovanja.


Pročitajte: Ko su najmudrije žene zodijaka?

Blizanci

Neko kritikuje Vaše ideje ili ponašanje prema saradnicima, ali Vi se oglušujete o prateće komentare. Stalo Vam je da ostvarite uspešne rezultate i poboljšate svoju finansijsku poziciju. Vešto pronalazite zaobilazna rešenja i ne pristajete na ultimativne ponude. Umete da nametnete svoje profesionalne ciljeve i visoke kriterijume. U ljubavnom životu mislite da su svi problemi ostali iza Vas. Ipak, neko može da Vas iznenadi na neugodan način. Nema razloga da preuveličavate svoju ulogu ili emotivne potrebe pred voljenom osobom. Ukoliko ste mladi ili slobodni, previše očekujete od jednog susreta koji neće u potpunosti ispuniti Vaša očekivanja.


Rak

Sposobnost dobrog opažanja i sjajne koncentracije Vam pomažu da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Važno je da podstičete kreativnost u idejama, očekuje Vas zajednički dobitak i mogućnost za obnavljanje nekih poslovnih dogovora. U zavisnosti od ličnog interesovanja ili motivacije, birate varijantu koja donosi najbolje razultate. U ljubavnom životu potreban Vam je »mali podsticaj«, da osetite veliki emotivni zanos ili strast i inspiraciju u blizini voljene osobe. Na sreću, partner ume da ispuni Vaša očekivanja. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiju poruku ili udvaranje. Očekuje Vas novo emotivno zadovoljstvo i prijatno iskustvo u novom društvu.


Šta nam još predviđa mesečni horoskop za februar, pročitajte u nastavku 

Lav

Dobro odmerite svoje ciljeve i preispitajte ulogu koju imate. Potrebno je da pažljivije analizirate svoje saradnike, kako biste pravilno razumeli njihove poslovne motive ili interese. Nema razloga da se ponašate razmetljivo pred poslovnim partnerima, na takav način skrećete pažnju na sebe i dajete povod za različite komentare. Ispunjeni ste kreativnom energijom i umete promišljeno da rešavate komplikovane situacije. Razlikujete se po načinu razmišljanja i delovanja u odnosu na voljenu osobu, ali to Vam neće smetati da osetite zajedničko zadovoljstvo. Dogod ima ljubavi, ima i čari. Ponekad "male varnice", imaju snažan ili pozitivan uticaj. Vaš odnos sa voljenom osobom često podseca na "ljubavnu igru", koja deluje inspirativno i zabavno.


Devica

Pažljivo pratite nove informacije ili važne događaje na poslovnoj sceni, sa namerom da uspešno ostvarite svoje dugoročnije interese. Delujete snalažljivo i umete da pridobijete nečije poverenje. Timski rad predstavlja sjajnu priliku da proširite svoje saznanje iz određenih oblasti i da napredujete na različitim stranama. U ljubavnom životu, imate osećaj da nepravedno trpite zbog nečijeg neraspoloženja ili nerazumevanja. Vi ste osoba koja ne voli da se prepušta nostalgiji ili da očajava pred drugima, čak ni u situacijama kada postoje neki ozbiljniji problemi. Vaš odnos sa voljenom osobom sve više podseća na zajedničku »igru nadmudrivanja«, ali ni jedna strana ne želi da popusti.


Pročitajte: Godišnji horoskop za 2021. godinu - Saznajte da li će biti bolja od prethodne

Vaga

Delujete snalažljivo i vrlo sugestivno na svoju okolinu, ipak to ne predstavlja dovoljan uslov ili garanciju za poslovni uspeh. Potrebno je da se dogovorite o zajedničkom rešenju i da bolje zaštitite svoje poslovne interese. Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima, tako da su nečija obećanja podložna iznenadnim promenama. Nalazite se u fazi ljubavnog uzleta i izuzetno Vas privlači kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu nešto od toga nedostaje. Nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate »stroge uslove« koje neko ne može da ispuni. Usmerite svoju pažnju prema vedrim temama, uvek postoji »lepši deo stvarnosti«.


Škorpion

Kada postoji sukob različitih uticaja i mišljenja nije lako pronaći zajednički interes, preuzmite izvesni rizik i odgovornost pred saradnicima. Potrebno je da podvučete crtu i da se opredelite za novi model uspešne saradnje. Ne možete sve držati pod svojom kontrolom i ne treba da se dokazujete na nekim pogrešnim stranama. Primećujete različite detalje u ljubavnom odnosu i smišljeno zatvarate oči pred stvarima koje Vam se ne dopadaju, ali to je samo privremeno rešenje. Partner ima svoje prioritete, tako da ne obraća pažnju na Vaše planove. Vi ste osoba koja ne pristaje na sporednu ulogu u zajedničkom odnosu, ne želite da trpite nečiju samovolju ili emotivne hirove.


Šta predviđa mesečni horoskop za februar ostalim znacima zodijaka pročitajte u nastavku 

Strelac

U skladu sa svojim afinitetima birate posao za koji Vam se čini da ima najviše izgleda za uspeh i širu afirmaciju. Potrebno je da osmislite dobar plan i da preduhitrite određene saradnike. Pravilna informisanost i dobra poslovna organizacija vodi ka uspehu, važno je da efikasno ostvarite svoje ciljeve bez suvišnih rasprava. Preplavljeni ste različitim emocijama, ali pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite svoje želje ili osećanja u društvu bliske osobe. Ponekad teže kontrolišete svoj zanos ili strasti, ali Vas izraz lica dovoljno govori o onome što mislite i osećate. Ne možete da izmaknete nečijem interesovanju.


Jarac

Nalazite se u sjajnoj formi i imate zanimljive ideje. Po oprobanom receptu primenjujete uspešna pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Potreban Vam je dobar podsticaj ili neko ko bi Vas podržao u odlučujućim situacijama. Vaša dobitna kombinacija, predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad Vam nedostaje početni zanos ili dovoljno hrabrosti da izrazite svoje emotivne namere. Kolebljivost može da Vas navede na pogrešan emotivni izbor. Ljubavna pravila se menjaju, dozvoljeno je sve ono što vodi ka zajedničkoj sreći i zadovoljstvu. Vaš emotivni profil najčešće određuje Vaše želje ili mogućnosti.


Pročitajte: Ovi horoskopski znaci najteže podnose raskid

Vodolija

Delujete rezervisano pred određenim saradnicima i odbijate nove izazove, stalo Vam je da organizujete svoju okolinu za efikasnije poslovanje. Nepovoljna poslovna klima neće trajati dugo, važno je da se dobro pripremite za narednu fazu. Odložite potpisivanje nekih spornih dokumenata ili finansijske transakcije pod sumnjivim okolnostima. U ljubavnom životu, nema potrebe da se ponašate suviše zahtevno ili nametljivo prema voljenoj osobi. Upornim nametanjem svojih stavova ili strogih pravila ponašanja, najčešće podstičete suprotan efekat. Oprostite svom partneru na različitim propustima koje čini, nemojte »gasiti« ljubavne iskre.


Ribe

Ne želite da rizikujete u poslovno-finansijskim pregovorima, ali primećujete da neko od saradnika indirektno menja početne uslove ili provlači svoje ciljeve. Ukoliko ne poštujete nečije zahteve, očekuju Vas dodatne komplikacije i reči kritike. Ne možete da promenite sadašnje okolnosti na poslovnoj sceni i da zanemarite svoje obaveze. Potrebno je da se bolje prilagođavate. Priželjkujete više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu. Partner ponekad ima neobične ideje i svojim ponašanjem u Vama podstiče osećaj nesigurnosti. Potrebno Vam je nečije prisustvo, ali i određeni stepen emotivne slobode. Predosećate značajnu promenu u odnosu sa voljenom osobom.


Mesečni horoskop za februar preuzet sa sajta astrolook.com

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading