Device nisu tako čedne, Blizanci koriste svaku priliku: Koji horoskopski znaci imaju pojačan seksualni apetit

Autor:

26.11.2021 12:40

Foto:

Foto:

Čitanjem natalne karte može se utvrditi libido, iliti seksualna energija, svakog čoveka, tvrde astrolozi



Astrolozi tvrde da se čitanjem natalne karte može utvrditi libido, iliti seksualna energija, svakog čoveka. Zbog toga smo istražili koji horoskopski znaci imaju predispozicije za veliki seksualni apetit.

Pročitaj i - Mesečni horoskop za novembar: Ponekad različiti događaji na poslovnoj sceni izmiču kontroli i to ne treba da vas zabrinjava

BLIZANCI

 

Kako pripadaju vazdužnim znacima, Blizanci se pre svega lože na inteletualnu raspravu. Strasti su im veoma izražene, te ne čudi što se često bez ustezanja upuštaju u seksualnu avanturu na prvom sastanku. Kako su skloni promenama i skoro uuvek teže originalnošću, skloni su eksperimentisanju u krevetu i isprobavanju novih seksualnih tehnika. Žene rođene u znaku Blizanaca imaju potrebu da sve isprobaju, zbog čega u zodijačkom krugu slove za najveće preljubnice.

DEVICE

Iako na prvi pogled deluju smerno i čedno, Device koriste svaku priliku za realizaciju svojih seksualnih fantazija. Hladnoća i nepristupačnost su samo fasade, jer preuzimaju inicijativu čim osete da su zainteresovale potencijalne partnere za seksualnu igru. Mada ih bije glas da su sklone monogamnim odnosima, mnoge Device se upuštaju u preljubu, naročito ako primarni partner ne zadovoljava njihove prohteve.

STRELAC

Kao nosioci vatre u svom osnovnom tumačenju, Strelčevi su spremni na seks uvek i svuda. Ovo se posebno odnosi na muškarce rođene u ovom horoskopskom znaku. Žene Strelčevi su kudikamo diskretnije, ali ne manje seksualno aktivne, samo što ređe pričaju o svojim avanturama od muškaraca. One su spremne na svakakve seksluane ludorije, od vođenja ljubavi na javnom mestu do korišćenja “igračkica”. Suprotno njima, muškarci rođeni u znaku Strelca vole da se hvale svojim seksualnim podvizima u kojima ima često preterivanja.

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading