Mesečni horoskop za novembar: Ponekad različiti događaji na poslovnoj sceni izmiču kontroli i to ne treba da vas zabrinjava

Autor:

02.11.2021 12:45

Foto:

Foto:

Mesečni horoskop za novembar: Blizanci žele da se izbore za što bolje poslovno-finansijske interese i uslove; Lavovi, ne pravite prelazne kompromise koji nisu u skladu s vašim moralnim načelima. A šta su zvezde pripremile za ostale znakove?



Mesečni horoskop za novembar 2021. godine!

Ovan

Delujete vrlo energično i stalo Vam je da ubrzate poslovni ritam u svom okruženju. Obratite pažnju na nivo prilagođavanja u situacijama koje imaju uticaj na zajedničke interese. Kad god Vam se ukaže dobra poslovna prilika, birate lakše ili jednostavnije rešenje. Ipak, postoje okolnosti koje ne zavise od Vaše volje ili uticaja. Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza i diskreciju u ljubavnom životu, ponekad prvi utisak ume lako da zavara. Nema razloga da se lagodno zanosite trenutnom impresijom ili prolaznim raspoloženjem. Stvari izgledaju drugačije kada se posmatraju sa određene emotivne distance. Uskladite svoje želje i mogućnosti u odnosu na partnerovo raspoloženje.


Bik

Jasno Vam je da ponekad različiti događaji na poslovnoj sceni izmiču kontroli i to ne treba posebno da Vas zabrinjava. Nepotrebno se zapetljavate u saradničke polemike koje mogu da iskomplikuju Vašu poziciju. Nema razloga da Vas trenutna situacija obeshrabri, sačekajte na bolje uslove u kojima ćete preuzeti inicijativu u pravoj meri. Važno je da mudro sačuvate svoje poslovne interese. U ljubavnom odnosu, lagano počinje da Vam smeta partnerovo ponašanje. Ne volite da Vam neko određuje pravila ponašanja ili da Vam nametljivo »diktira svoj tempo«. Imate utisak da se udaljavate od voljene osobe i od zajedničkih planova. Proverite svoje sumnje, pre nego što stvari odu predaleko i u nekom »pogrešnom pravcu«.


Pročitajte: Ko su najmudrije žene zodijaka?

Blizanci

Nove informacije i događaji na poslovnoj sceni potvrđuju Vaša ambiciozna očekivanja. Delujete vrlo zahtevno i spremni ste da preuzmete vodeću ulogu pred saradnicima. Stalo Vam je da u poslovnim pregovorima tačno definišete zajedničke odnose, pravila ponašanja ili deobu interesa. Želite da se izborite za što bolje poslovno-finansijske interese i uslove. Vodite aktivan društveni život i rado se pojavljujete na javnim mestima. Priželjkujete nove ili neobične emotivne kontakte na različitim stranama. Ono što drugima deluje teško ili nemoguće, za Vas predstavlja uigranu varijantu emotivnog potvrđivanja. Očekuju Vas prijatne promene i novi događaji u odnosu sa voljenom osobom.


Rak

Zahvaljujući dobroj strategiji i novim informacijama o poslovnim prilikama proširujete svoja interesovanja u različitim pravcima. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese. U poređenju sa svojim saradnicima često vodite »glavnu reč« i umete da ostvarite dobru poziciju. Važno je da podstičete dvosmerne kontakte. Događaji koji Vas prate u ljubavnom životu deluju ohrabrujuće. Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Prija Vam nečije ponašanje i spremnost da Vam ugodi na različite načine. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će Vas šarmirati svojom pojavom i stilom.


Šta nam još predviđa mesečni horoskop za novembar, pročitajte u nastavku 

Lav

U dostojanstvenom stilu i bez suvišnih pitanja prihvatite nečije kritizersko mišljenje ili komentare koji Vam se ne dopadaju. Ne možete da pravite prelazne kompromise koji nisu u skladu sa Vašim moralnim načelima, sada je kasno da korigujete svoje propuste ili da menjate poslovnu strategiju. Usmerite svoju kreativnu energiju u korisnom pravcu i strpljivo sačekajte na odgovarajuće uslove. Svoja osećanja ne možete da podvedete pod neka »razumna merila«, ali to Vam neće smetati da ostvarite svoje ljubavne namere. Vaše ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje osećate u nečijem prisustvu. Važno je da sledite svoj »unutrašnji glas« ili instinkt.


Devica

Savesno ispunjavate svoj deo obaveza ili zvanične dogovore, ali postoje saradnici koji imaju drugačija merila vrednosti i često menjaju svoju strategiju ponašanja. Nema razloga da neko utiče na Vašu profesionalnu nesigurnost. Budite promišljeniji u vezi finansijskih transakcija, nemojte dozvoliti da neko odlučuje u Vaše ime o zajedničkim ciljevima. U ljubavnom odnosu imate raznovrsnije potrebe nego što partner naslućuje ili prepoznaje na osnovu Vašeg ponašanja. Preplavljuje Vas romantično raspoloženje i priželjkujete idiličnu vezu, potrebno je da osetite zajednički vrhunac. Delujete zanosno, nemojte odustajati od svojih emotivnih namera.


Pročitajte: Godišnji horoskop za 2021. godinu - Saznajte da li će biti bolja od prethodne

Vaga

Stalo Vam je da proširite svoja profesionalna interesovanja u različitim pravcima, ali postoje i situacije koje zahtevaju dodatni napor. Čini Vam se da gubite dragoceno vreme ili energiju, dok slušate saradnike o različitim poslovnim idejama koje nemaju perspektivu. Budite realni, prihvatite poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva. U ljubavnom životu ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu ili uticaj, postoje postupci i detalji koji Vas odaju više nego što pretpostavljate. Lagano gubite emotivnu kontrolu. Nakon susreta sa jednom osobom, biće Vam jasnije u čemu ste do sada grešili u svojim ljubavnim vizijama.


Škorpion

U skladu sa svojim perfekcionističkim zahtevima delujete zabrinuto zbog nečijih komentara, ali prvi utisak ume lako da zavara. Potrebno je da se vešto prilagodite različitim uslovima poslovanja i da ostanete dosledni u svojim namerama. Ne dozvolite da Vam nedostaju optimizam i jaka volja. U susretu sa saradnicima upotrebite svoje najjače adute. Imate utisak da partner olako prelazi preko nekih važnih događaja. Ponekad različita viđenja stvari ili događaja mogu da uslove ljubavni razlaz, ali i da stvore novu priliku za emotivno zbližavanje. Uz blisku osobu sve može da se ostvari i prevaziđe na dobar način, neka Vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navedu na zajedničko ljubavno rešenje.


Šta predviđa mesečni horoskop za novembar ostalim znacima zodijaka pročitajte u nastavku 

Strelac

Osećate laganu stagnaciju u stvaralačkom izražavanju i potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Važno je da angažujete pouzdane saradnike, kako biste ostvarili zajedničke interese u predviđenom roku. Prepustite drugima da se dokazuju u novim ili eksperimentalnim situacijama. Preispitajte svoje stavove sa različitih aspekata uspešnosti i poslovanja. U ljubavnom životu prija Vam nečije prisustvo, ali želite da ostavite dovoljno prostora i za neka paralelna interesovanja. Pokažite više diskrecije, naročito pri susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima. Dobro procenite svoje mogućnosti, pre nego što pokrenete novu ljubavnu inicijativu i izrazite svoje namere.


Jarac

Tražite najbolji način da odgovorite na nečije zahteve i da sačuvate svoje poslovne interese, tako da osećate dodatni pritisak. Nepotrebno se opterećujete nekim poslovno-finansijskim dogovorima koji nemaju presudno značenje na Vaš status ili dalji tok događaja. Nemojte dozvoliti da Vas manji gubitak u materijalnom smislu obeshrabri. Mudro sačekajte na bolje uslove. Delujete napeto u ljubavnom odnosu, ne dobijate pažnju koju očekujete. Neko se ne obazire na Vaše želje ili poruke. Partner najčešće sprovodi svoju volju, čini Vam se da se lagano udaljavate od zajedničkih planova. Proverite svoje emotivne sumnje na vreme i preuzmite inicijativu.


Pročitajte: Ovi horoskopski znaci najteže podnose raskid

Vodolija

Poslovna strategija koju sprovodite donosi samo delimične rezultate, što Vam ne uliva naročito samopouzdanje pred saradnicima. Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi Vaše izjave u svoju korist. Ponekad je teško zaključiti ko i koliko dobija u poslovnoj saradnji. Ne dopada Vam se emotivno osporavanje, jer mnoge stvari koje činite nisu po merilima ili ukusu voljene osobe. U neformalnim susretima ne uspevate da privučete nečiju pažnju, čak ni uz pomoć zavodničkog šarma i poznatih »ljubavnih trikova«. Imate potrebu da promenite neki ustaljeni ritual u partnerskom odnosu ili da utičete na tok događaja, želite da ulepšate svoj intimni i ljubavni život.


Ribe

Delujete vrlo energično u situacijama kada branite svoje poslovne ciljeve i interese, ali nemate dovoljno koncentracije da se posvetite detaljnoj analizi događaja. Postoje različite faze mogućnosti u poslovnim pregovorima. Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme. Nepotrebna rasprava i zadržavanje na suvišnim detaljima mogu da Vas udalje od glavnih ciljeva. Nedostaje Vam dobar uvid u stvari kojima se bavi ljubavni partner, jer svako od Vas je zaokupljen svojim interesnim sferama i planovima. Komplimenti koje dobijate od nekog sa strane, navode Vas na pogrešna očekivanja. Na žalost, neko ne može da Vam priušti željeni vrhunac u emotivnom ili strasnom kontaktu.


Mesečni horoskop za novembar preuzet sa sajta astrolook.com

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading