Iznenađenje

Neočekivani trening partner: ko Sari Jovanović pravi društvo u teretani?

Autor:

12.08.2021 11:35

Foto:

Foto:

Sara Jovanović u teretani - prizor je na koji smo navikli, međutim sada je pevačica otkrila ko joj pravi društvo tokom iscrpljujućih treninga



Atraktivna pevačica Sara Jovanović (27) važi za jednu od najzgodnijih dama na domaćoj sceni. Ovu izuzetno laskavu titulu Sara je teškom mukom zaradila, uz mnogo truda i odricanja, te prolivenog znoja. Mlada pevačica redovna je u teretani, gde satima radi na svom telu, a nedavnom objavom na svom Instagram profilu ona je otkrila i ko joj pruža podršku, te joj pravi društvo tokom iscrpljujućih treninga.

instagram screenshot

 

Naime, nakon što je privela kraju još jedan naporan trening, Sara je prilegla na strunjaču kako bi opustila mišiće i smirila puls. U tom trenutku odlučila je da se pohvali svojim obožavaocima uspešno završenim treningom, objavivši snimak gde se plezi, aludijarući na činjenicu koliko je iscrpljena. 

Nakon toga, pratiocima je otkrila i ko joj je verni partner u teretani.

Pročitajte i Ekskluziva iz kreveta: S kim spava Sara Jo (Foto)

instagram screenshot

 

Njen krzneni prijatelj strpljivo je čekao pored nje da pevačica završi planirane vežbe. Ipak, nakon nekog vremena, čini se, čekanja joj je bilo dosta, te je odlučila da ustane i protegne noge.

Pročitajte i Vruće je u sobi: požalila se Sara Jo u kupaćem koji pokazuje sve

instagram screenshot

 

Poznato je da Sara vrlo često svog krznenog prijatelja vodi sa sobom, kako na gostovanja u emisije, tako i u restorane i barove. Njih dve dele posebnu vezu, a postovi na pevačicinom Instagram profilu govore tome u prilog.

Komentari. (0)

Loading