Budite na oprezu: Astrolozi otkrivaju "baksuzne dane" u ovoj godini!

Autor:

21.04.2021 17:00

Foto:

Foto:

Nesrećni dani - astrologija kaže da postoje. Dani kada nam zvezde jednostavno nisu naklonjene, hteli mi to da prihvatimo ili ne



Nekada konstelacija planeta utiče posebno negativno na određene znake, nekada na jednu natalnu kartu, ali dešava se da se zvezde "naljute" i u tom slučaju smo svi na meti. Ovo ne treba da vas plaši, već tih dana samo treba smanjiti gas, odmoriti po mogućstvu od obaveza i ne planirati velike događaje.

Astrolozi otkrivaju da ćemo do kraja godine imati čak 5 dana koji neće biti povoljni za nas. Evo o kojim je datumima reč: 

Pročitajte i Godišnji horoskop za 2021. godinu - Odvažite se, godina pred nama je vaša!

27. april

bryan goff unsplash

 

Ovo je dan crvenog Meseca. Ovog dana nije samo pun, već i super Mesec koji se približava Zemlji na minimalnu razdaljinu i neverbalno vređanje može prerasti u nasilje. Svi projekti započeti ovog dana biće osuđeni na neuspeh. Posebno su opasne negativne misli, najviše za one osetljive psihe.

26. maj

sanni sahil unsplash

 

Pomračenje Meseca će doneti porast kriminala. Pazite se da vas ne obmanu ukoliko ulazite u rizičlne poslove. Visok je rizik od krađa i pljački, a posledice ovog pomračenja nestaće u naredna tri meseca. Nemojte biti "zlopamtilo", inače ćete sebi stvoriti nove neprijatelje.

Pročitajte i Otkrijte zanimljive strane svoje ličnosti - Šta položaj sedenja otkriva o vama

10. jun

andrew preble unsplash

 

Prstenasto pomračenje Sunca. Najveći čovekov neprijatelj ovog dana je njegov strah. Držite svoje emocije pod kontrolom i ni u kom slučaju ne ulazite u otvorene sukobe. Posledice pogrešnih postupaka osećaćete narednih pet godina.

19. novembar

alan-murta unsplash

 

Nepotpuno pomračenje Meseca negativno će uticati na lične odnose. Izbegavajte svađe na ovaj dan. Agresija i rasprave mogu da unište vezu sa partnerom, bez nade da se ikada pomirite.

Pročitajte i Kako prepoznati ljude koji crpe energiju od drugih

4. decembar

ryan-olson unsplash

 

Najopasniji dan 2021. godine. Potpuno pomračenje Sunca izazvaće štetne posledice po sve. Posledice problema u ovom periodu osećaćete u naredne četiti godine. Na ovaj dan je bolje da uopšte ne kontaktirate ni sa kim, uzmite slobodan dan i provedite vreme sami, čitajući knjigu, prenosi Kurir.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading