Zvezde otkrivaju

Ova tri znaka potpuno će Vas opčiniti: Oni su najveći zavodnici među horoskopskim znakovima!

Autor:

07.04.2021 13:30

Foto:

Foto:

Najveći zavodnici među horoskopskim znakovima, ko su oni i kako se izboriti sa njihovom uzavrelom strašću? Pitanja na koja vrlo često nemamo odgovor, ili je on prilično oskudan. Ipak, kako bi Vam pomogli da bolje shvatite kako oni razmišljaju, u nastavku vam donosimo neke od najvećih.



Mnogi ljudi osobu karakterišu po astrološkom znaku, a sve češće pripadnost određenom znaku predstavlja ključnu informaciju u odabiru partnera. U nastavku teksta nalaze se najveći zavodnici među horoskopskim znakovima.

Pre nego što, važno je da shvatite da njihovo ponašanje varira, te podosta zavisi od znaka u kome se nalazi Venera u ženskom i Mars u muškom horoskopu.

Najveći zavodnici među horoskopskim znakovima: Ovan 

Ellie Burgin from Pexels

 

Po prirodi ste osvajač, a zavođenje vam je omiljeni hobi. Okrenućete glavu za svakim zgodnim pripadnikom suprotnog pola, a kad naiđete na nekoga koga želite da osvojite, nećete odustati dok ne uspete. Brzo i lako izražavate osećanja i ne volite kad se neko s vama poigrava. Osvajate neprestanim iskazivanjem pažnje i deljenjem komplimenata, kao i čestim pozivima i sms porukama, na šta malo ko može ostati ravnodušan.

Kada nešto naume, to i ispune: Lavovi

Vašem je šarmu teško odoleti, stoga ne čudi što ste jedan od najvećih zavodnika Zodijaka. Kad vam se neko sviđa, obasipate ga pažnjom i komplimentima. Široke ste ruke pa za vas nije neuobičajeno ni kupovanje poklona ili trošenje novca na skupe večere, izlaske i putovanja. Čak će i najhladnije simpatije razoružati vaš osmeh i pogled koji obećava nezaboravne susrete i strastvene noći.

Pročitajte i Mesečni horoskop za april: Očekuju Vas iskušenja zbog kojih će Vam se otvoriti novi vidici!

pexels anna tarazevich

 

I za kraj, oni vladaju igrom zavođenja: Škorpije

Zavođenje vam je u malom prstu. Zračite seksepilom i posedujete čuveni X faktor koji vas izdvaja od ostalih. Kad nekoga želite da osvojite, duboko ćete ga pogledati u oči, lagano napućiti usne i govorom tela mu dati do znanja da ga želite. Kombinaciji vaše privlačnosti i daška tajanstvenosti koja izvire iz vašeg pogleda teško je odoleti, stoga osvajate koga god poželite i bez posebnog truda.

Preuzeto sa Osobnihoroskop.com

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading