Dnevni horoskop: Bikovi donose sudbinsku odluku, Ovnove očekuje hladan tuš


Ovan (21. mart – 20. april)

Posao: Za sve osobe rođene u ovom znaku koji se bave privatnim poslom, današnji dan znači mogućnost ostvarivanja neke veće zarade.

Ljubav: Spremni ste za važne odluke i ozbiljno planirate budućnost, ali vaš partner ne misli da je vreme za to. Ima utisak da sve doživljavate preozbiljno.

Zdravlje: Dobro se osećate.

 

Bik (21. april – 20. maj)

Posao: Došli ste do prezasićenja istom svakodnevicom koja vam se ne dopada, a koju se plašite da napustite. Moguće je da ćete pokrenuti konačnu promenu.

Ljubav: Možete da očekujete da ćete upoznati osobu rođenu u vašem znaku i da ćete ostvariti dobru komunikaciju sa njom od samog početka.

Zdravlje: Sinusi su vam osetljivi danas.

 

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Zadovoljni ste trenutnim stanjem na poslu, pogotovo po pitanju finansija. Dugo ste radili da biste dovde došli i sad uživate u onom što ste postigli.

Ljubav: Ne očekuju vas turbulentna dešavanja na emotivnom planu. Vašu vezu sa voljenom osobom kao da ništa ne može da poremeti.

Zdravlje: Pazite na štitnu žlezdu i hormone.

 

Rak (21. jun – 22. jul)

Posao: Velika očekivanja vas neminovno vode ka razočarenjima. Pokušajte da realnije shvatite okolnosti u kojima se nalazite.

Ljubav: Toliko ste zaljubljeni u svog partnera da ste spremni da se potpuno promenite da biste ga zadržali dugo pored sebe.

Zdravlje: Mogući su problemi sa migrenom.

 

Lav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ovo je pogrešan trenutak da se zalećete u nove poduhvate. Najbolje bi bilo da sve važne planove odložite za neki drugi put.

Ljubav: Veoma vam se dopada jedna osoba koja prema vama ne pokazuje nikakvo interesovanje. Privlači vas izazov da je osvojite.

Zdravlje: Problemi sa cirkulacijom su mogući.

 

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Konačno je došlo vreme za neke pozitivne preokrete. Moguće je da ćete dobiti pomoć u rešavanju svojih problema na neočekivani način.

Ljubav: Jedna jaka i samopouzdana osoba će otvoreno pokazati interesovanje za vas. Njen hrabri stav vas istovremeno odbija i privlači.

Zdravlje: Dobro se osećate danas.

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Polako dolazite do unapređebja kome se nadate. Nastavite da se trudite ovako još nekoliko meseci i doći ćete do svog cilja.

Ljubav: Želite da uđete u vezu koja je stabilna i javna. Dostva vam je komlikacija koje idu uz tajnu vezu.

Zdravlje: Prijala bi vam masaža, ukočeni ste.

 

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Moguće je da ćete danas imati i više posla i više energije da radite, pa će vam ovaj dan proći aktivno i uspešno.

Ljubav: Uživate u neobaveznom flertu i kratkim avanturama. Niste raspoloženi da se vežete za neku osobu na duže vreme.

Zdravlje: Odgovara vam bavljenje sportom.

 

Strelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Danas vas očekuje napeta atnosfera na radu i sukobi sa bliskim saradnicima. Pokušajte da ne napravite nešto mnogo naglo.

Ljubav: Odlučili ste da više ne krijete svoje nezadovoljstvo i da ozbiljno popričate sa svojim partnerom o vašoj budućnosti..

Zdravlje: Slabija cirkulacija.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Spremni ste za velike promene i aktivno inicirate njihov početak. Imate osećaj kao da ste predugo trpeli nešto što vam ne odgovara.

Ljubav: Izneđu vas i osobe koja vam se dopada stoje brojne prepreke. Moguće je da je vaša veza na neki način zabranjena.

Zdravlje: Prijala bi vam masaža.

 

Vodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Nalazite se na raskrsnici po pitannu vaše karijere i svesni ste prednosti i mana svih opcija. Neodlučninste u kom pravcu da krenete.

Ljubav: Provešćete lep dan sa voljenom osobom ispunjen lepim trenutcima koje ćete oboje dugo pamtiti.

Zdravlje: Povedite računa o svojoj jetri i bubrezima.

 

Ribe (20. februar – 20. mart)

Posao: Današnji dan za vas ne nosi nikakve promene. Pokušajte da spustite svoja očekivanja i prihvatite trenutnu situaciju.

Ljubav: Voljena osoba pokazuje dosta nepoverenja prema vama zbog čega vas stalno ograničava. Ne želite to da trpite.

Zdravlje: Uznemireni ste i pod stresom.

Autor: Gloria.rs
Foto: Guliver/ Thinkstock
Podelite sa prijateljima:
Tagovi