Aleksandrar Radojičić

Njihova ljubav postaje ozbiljna: postali su nerazdvojni

Autor:

14.08.2022 16:15

Foto:

Foto:

Putovanje Aleksandra Radojičića: u njenom zagrljaju u osunčanoj i lepoj Španiji



Putovanje Aleksandra Radojičića: u novim letnjim avanturama sa najlepšim društvom. Poznati televizijski, pozorišni i filmski glumac leto provodi odmarajući se sa svojom izabranicom, manekenkom Dunjom Radičević sa kojom je u emotivnoj vezi dve godine. Njih dvoje uživaju na prelepim plažama Ibice, u suncu okupanoj Španiji, plivajući, kupajući i šetajući se, obilazeći ovo prelepo balearsko ostrvo, koje pored plaža ima prelepo staro gradsko jezgro. Glumac koji je široj javnosti poznat po svojim ulogama u televizijskim serijama i filmovima, kao što su: "Montevideo, Bog te video", u kojem je glumio jednog od saigrača reprezentacije zvanog Balerina, lik Marka Ivanovića u seriji "Žigosani u reketu" i Fadila u seriji "Balkanska međa". Od 2021. godine je član Beogradskog dramskog pozorišta, dok je pre toga poznati glumac bio član pozorišta Boško Buha.

Instagram screenshot @radojicic_aleksandar

 

 

Pročitajte Muž i žena mačka pečena: Aleksandar Radojičić iznenadio sve

 

Poznati glumac je vrlo aktivan u i pozorištu, u kojem igra u predstavi "Zaljubljeni Šekspir", a imao je i gostujuću ulogu u seriji "Državni posao" u 10. sezoni seriji, rekavši u fotografiji koju je objavio na svom Instagram profilu da je imao težak zadatak da se ne nasmeje dok je u kadru. Glumac je neko ko je poznat i po svom humanitarnom radu, kojem se često odaziva. Aleksandar je često u pokretu, pa tako sa svojim pratiocima na pomenutoj društvenoj mreži često deli svoje avanture u prirodi, u čijem okruženju uživa vozeći biciklu preko zatalasanih livada, obilazeći sela u društvu svojih kolega Viktora Savića, vodopade, otkrivajući sve prirodne lepote. 

Glumac svo svoje slobodno vreme provodi sa svojom ćerkom Ajom, uživajući zajedno u šetnjama, prirodi i zimskim čarolijama,jer je odnedavno mala Aja naučila da skija, pa se raduju svakom odlasku na planinu i zimskim sportovima, kako je svojevremeno rekao Aleksandar Radojičić. Svoju ljubav prema glumi je učvrstio onog trenutka kada je bio na profesionalnoj prekretnici, jer je to bio period kada godinu dana nije ništa snimao i kada ni sa jedne strane nije bilo angažmana, ali je uz pomoć religije i rada na sebi uspeo da istraje u svom pozivu i da nastavi da radi ono što voli, a to je gluma. Nakon čega su usledili pozivi i profesionalni angažmani.

Instagram screenshot @radojicic_aleksandar

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading