Nina Janković

Deca su ukras sveta: Ivanka uzjahala mamu

Autor:

14.08.2022 14:00

Foto:

Foto:

Ćerka Nine Janković: četiri musketara u morskoj avanturi



Ćerka Nine Janković: porodičan odmor, šetnje, igra i smeh. Poznata sprska glumica leto provodi odmarajući u zagrljaju plavih valova sa svojim suprugom Matejom i naslednicima Vukašinom (4) i Ivankom (1). Nina letnje dane provodi obilazeći dešavanja u prestonici, slušajući dobro muziku i zabavljajući se. Ali stiže i da tople dane iskoristi i za kratak beg iz grada, kada je zajedno sa svojim kolegama i prijatejima iz filma "Montevideo, Bog te video", provela u banataskom selu Barandi uživajući u seoskom vazduhu i tišini, dok je posmatrala odbojkašku utakmicu na pesku. Glumica koja je srca publike i šire javnosti osvojila ulogom Valerije u filmu Dragana Bjelogrlića "Montevideo, Bog te video", važi za damu koja neguje prirodan izgled. Pa, se tako na plaži i u šetnjama obalom, na fotografijama koje deli sa svojim pratiocima na Instagramu može videti kako je glumica bez grama šminke, sa osmehom i u društvu svoje porodice.

Instagram screenshot @janxnina

 

 

Pročitajte Da li biste je prepoznali: Isplivala fotografija iz mladosti

 

Poznata glumica dane provodi uživajući sa naslendicima na plaži, plivajući i igrajući se u pesku, ali i čitajući priče sa malim Vukašinom. Nedavno je na svom Instagram profilu Nina sa svojim pratiocima objavila fotografije na kojima se ludo zabavlja sa ćerkom Ivankom, dok je nosi na ramenima, što je glumici izazvalo široki osmeh na licu. Mama i ćerka uživaju šetajući i degustirajući sladoled, dok je mala Ivanka obučena u letnje halinice i šeširić. Lepa glumica je srednju školu završila u Šapcu, odakle je rodom, a na Fakultetu dramskih umetnosti je diplomirala u klasi Dragana Petrovića Peleta. Upravo je za ulogu u filmu "Montevideo, Bog te video", dobila nagradu za najbolju glumicu.

Nakon uloge u pomenutom filmu u kojem je imala priliku da zaigra kada je bila na trećoj godini fakulteta, svaka sledeća uloga je bila kompleksnija, pa je tako poznata glumica tumačila lik Jelene u televizijskoj seriji "Ubice moga oca", u seriji "Vojna akamdemija 5" u kojoj je igrala majora Danku Obradović, zatim u seriji "Kalkanski krugovi" i mnogim drugim.

Instagram screenshot @janxnina

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading