Jelena Karleuša proslavila rođendan svojih mezimica - nezaboravna žurka za naslednice pop dive! (foto/video)

Autor:

09.09.2020 14:40

Foto:

Foto:



Popularna Diva Jelena Karleuša, proslavila je rođendan svojih mezimica Atine i Nike, a priredila im je zaista bajkovitu proslavu, za pamćenje!

Pop Diva, svake godine obeleži svoj i rođendane svojih najbližih na zaista spektakularan način, što ni ovog puta nije izostalo. Dvorište njihove kuće na Dedinju obilovalo je bajkovitim prizorima. Jelena se potrudila da za svoje ćerke pripremi zaista nezaboravnu zabavu, sa velikim brojem iznenađenja, a ako je sudeći po slikama, Atina i Nika zaista su uživale.

- Ja imam sad dupli njihov rođendan, imam tu situaciju da imam dva rođendan u istom danu, a to je stvarno velika organizacija. One sada ulaze u pubertet i zahtevi su sve veći i luđi, tako da se ja nadam da sam i ovaj put uspela da ispunim sva njihova očekivanja - Rekla je Jelena za Telegraf.

Mlade naslednice popularne pop dive izabrale su vrlo zanimljivu odevnu kombinaciju za proslavu svoje žurke, a prilično je očigledno da su svoj stil 'pokupile' od majke, koja je nepogrešiva kada je moda u pitanju.

Jelena Karleuša rođendan obeležila sa stilom: Luksuz joj je drugo ime!

- Atinu sam šminkala pre nego što smo krenuli ovde, želela je ajlajner i onda je počela da gleda po mom cipelarniku i rekla mi: "Šta mislis da obujem neke tvoje štikle". Eto, napunila je 12 godina i gledala je moje štikle, ja se plašim godina koje dolaze - istakla je Jelena Karleuša komentarišući koliko brzo njene prelepe naslednice odrastaju.

Međutim i Atina i Nika bile su prilično skromne kada su birale poklon, obzirom da smo od dece poznatih navikli na prilično luksuzne zahteve, Jelenine ćerkice iznenadile su javnost skromnim odabirom.

Jelena Karleuša: Prvi rođendan bez majke (foto)

 

- Nika je sinoć dobila poklon od mame. To je onlajn poklon, zato što ona ništa ne želi materijalo. Decu varaju nekim igricama, i tim igricama uplaćuješ novac. tu su neke mace koje se bogate, ustvari to nisu mace to su neki robloksi i onda ti uplaćuješ novac da bi taj robloks bio bogat. Eto moja ćerka je dobila za poklon da njen robloks bude mnogo bogat, znači ništa bačene pare. A, Atina je tražila stalak za mobilni telefon, da bi mogla sama sebe da snima za TikTok – otkrila nam je pevačica.

Jelena Karleuša: Atomska plavuša na letovanju (foto) 

Ponosna mama je blistala. Za ovu svečenu priliku odabrala je komplet - kratku suknju i top od štrasa sa resama. Iako je jako vodila računa od detaljima svog stajlinga najlepši aksesoar ove večeri na njoj bio je njen osmeh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 8, 2020 at 11:17pm PDT