Veljko i Bogdana

Porodica na okupu: U ovome je Veljko izveo Isaiju iz porodilišta (foto)

Autor:

17.05.2024 11:47

Foto: Dusan Milenkovic / ATAImages

Foto: Dusan Milenkovic / ATAImages

Bogdana Ražnatović izašla iz porodilišta, Veljko nikad srećniji



Veljko i Bogdana Ražnatović pre tri dana postali su roditelji treći put. Porodica je sada bogatija za još jednog sina koji je dobio ime Isaija, a sada je došao trenutak da mama i beba napuste porodilište.

Cecin sin došao je u društvu prijatelja, sa kojim je prvo izneo stvari iz bolnice, a potom je i Bogdana Ražnatović napustila porodilište.

ac3isb4ck/instagram

 

Izlazak Isaije i Bogdane Ražnatović iz porodilišta čitava porodica sa nestrpljenjem iščekuje, posebno braća Željko i Krstan koji su sada dobili društvo za igru.

Verujemo da je u vili na Dedinju doček za mamu i bebu uveliko spreman, a porodica će uskoro tamo biti u punom sastavu.

Pročitajte Anastasija bez Gudelja na proslavi rođenja Isaije, Ceca otkrila zašto se zet nije pojavio, bila je kratka

Veljko je ispred bolnice uslikan u trenerci i uskoj majici sa torbicom, dok je na na glavi nosio kačket želeći da prođe što nezapaženije, a interesantno je to da je sva tri sina izveo u istoj nosiljci.

Naime, nosiljka je deo kompleta sa kolicima čija je cena 1.632 evra. Kolica je dizajnirala Paloma Fejt, engleska pevačica i tekstopisac.

Supruga mladog boksera želela je da izbegne paparace koji su se okupili ispred bolnice, pa su je kola čekala ispred garaže.

Inače, Bogdana Ražnatović porodila se carskim rezom, a Ceca je otkila kako je podnela porođaj.

M.M./ATAImages

 

- Čule smo se više puta danas. Brzo se probudila iz anestezije. To je žena-zmaj, nisam ni sumnjala - rekla je pevačica, pa otkrila šta misli o imenu koje su sin i snaja odabrali za naslednika.

- Što bih se pitala za Veljkovo dete? Prelepo je ime i nesvakidašnje, bila sam iznenađena kada su njih dvoje odlučili da daju to ime - zaključila je folk zvezda.

Podsetimo, povodom rođenja malog Isaije pre nekoliko dana upriličena je gala proslava u Ljutice Bogdana kojoj je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti. 

Nakon vatrometa do sitnih sati slavila je kuma Cece Ražnatović Viki Miljković, tu su bili Ivana Paković i Petar Mitić, Stevan Radivojević, Maja Berović...

 

Komentari. (0)

Loading