Jelena Tomašević

Novi album Jelene Tomašević ugledao svetlost dana, balade gađaju pravo u srce: Sve dugujem Sergeju Ćetkoviću

Autor:

09.05.2024 19:44

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Novi album Jelene Tomašević ugledao svetlost dana, kakve balade



Dugo iščekivani album Jelene Tomašević najzad je stigao! 

U stilu najvećih muzičkih zvezda, Jelena je 8. maja popodne iznenadila publiku objavivši novi album i video-spotove za sve nove pesme, otvarajući time novo poglavlje u svojoj karijeri. 

youtube printscreen

 

Naslovi novih pesama poput „Iskrena”, „Ruke druge žene”, „Postelja od irisa”, donose pred publiku jednu novu Jelenu, emotivniju i ranjiviju, a opet smeliju i hrabriju.

Na novom albumu Jelena je bez zadrške „iskrena” u emocijama koje deli sa publikom, koja je po ko zna koji put osetila snagu raskošnog vokala i moć talenta jedne od naših najuspešnijih pevačica.

- Verujem da će moj novi album „Iskrena” biti voljen koliko i meni znači. Prethodnih godina sam pažljivo i po srcu birala muziku koju ću za vas pevati. Svaka pesma je priča za sebe i sigurna sam da ćete razumeti svaki otpevani detalj.

Pročitajte Jelena Tomašević nije ni sanjala da će u 40. godini doživeti najveću sreću, prelepo, oglasio se i Ivan

Zahvalna sam svim mojim dragim prijateljima i umetnicima koji su doprineli da sve bude ovako autentično: Mahiru Sarihodžiću, koji je aranžirao i muzički producirao svih sedam novih pesama, divnoj Mayi Sar koja je napisala dve božanstvene pesme „Iskrena” i „Ruke druge žene”, Sergeju Ćetkoviću posebno hvala za pesmu „Za divno čudo”.

Mojoj Aleksandri Milutinović za „Veruj mi da verujem”, Goranu Kovačiću za „Rano moja mila”, Nerminu Puškaru za „Postelju od irisa” i Branku Koprivici za čarobnu muziku u pesmi „Nema te”, koja mi je bila inspiracija da napišem stihove za nju.

Moj dugogodišnji prijatelj i saradnik Miloš Nadaždin je zauzeo posebno mesto na ovom muzičkom putovanju, pretvarajući muziku u slike i video-spotove koje gledate - rekla je Jelena za Blic. 

Poslušajte neke od prelepih pesama sa novog albuma Jelene Tomašević koje će sigurno obeležiti leto pred nama.

Komentari. (0)

Loading